Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
36 találat a(z) "windows" cimkére.

Kinek fog hiányozni a Windows Phone?

2017. október. 12. 09:25
Tavasz óta tudni, hogy haldoklik a Microsoft Windows mobil operációs rendszere. És immáron hivatalosan is befellegzett neki. Ahogy már olvashattuk, a Twitteren közölte Joe Belfiore, a cég illetékes alelnöke, hogy már nem fejlesztenek új funkciókat vagy hardvert a Windows 10 Mobile számára.

A kalózmásolatos PC-k most hatalmasat buktak

2017. május. 25. 13:31
A legtöbb kár a Windows 7-es felhasználókat érte a WannaCry vírus pusztítása miatt. A világ most tápászkodik a WannaCry zsarolóvírus okozta sokkból. A Kaspersky biztonsági cég adatai szerint a legnagyobb csapás a Windows 7-felhasználók táborát érte. A fertőzött gépek közel 98 százaléka ugyanis Windows 7-et futtatott – írja a ComputerWorld.

Nem éri utol nagy vetélytársát a Windows 10

2017. június. 08. 17:11
A Windows 7 úgy tudott növekedni májusban, hogy a WannaCry zsarolóvírus hatalmas kárt okozott a felhasználóknak. A Microsoft olyan agresszíven hirdeti a Windows 10-et, hogy azt hihetnénk, a rendszer terjedési ütemét nem lehet felülmúlni. A valóságban azonban a Windows 7, amelynek támogatása 2020 januárjában lejár, sokkal gyorsabban növeli piaci részesedését, mint a Windows 10 – írja a CompWorld.

Nem viccből érkeznek a frissítések

2017. április. 26. 08:26
Különös veszélyben vannak a Windowsos PC-k. A fenyegetésekkel szembeni védekezés egyik fontos eleme, hogy mindig telepítsük operációs rendszerünk biztonsági frissítéseit. Komoly veszélynek teszik ki magukat azok a felhasználók, akik nem frissítik az általuk futtatott szoftvereket – írja a computerworld.hu. A hackerek jó ideje a Stuxnet féreghez köthető biztonsági rés kihasználásával hajtanak végre támadásokat.

Már megkaphatjuk a legnagyobb Windows 10 frissítést

2017. április. 13. 08:14
Az előzetes híreknek megfelelően április 11-én csakugyan megérkezett a Windows 10 úgynevezett Alkotói frissítése. A Windows 10 eddigi legnagyobb – ingyenes – frissítése számos különleges funkciót és szolgáltatást kínál. A felhasználói kreativitást olyasmik szolgálják benne, mint a 3D alkotás és a „művek” megosztása, a kiterjesztett valóság integrált működése, a játékosok kedvében járó Game mode, illetve a játékmenet Beammel történő megosztása.

Imádják a vállalatok a kockázatos operációs rendszert

2017. április. 10. 08:01
A vállalatoknál a Windows 7 a menő, a Windows 10 csak a harmadik helyen áll. A vállalatoknál a Windows 7 a legnépszerűbb operációs rendszer 69 százalékos részesedéssel – állapítja meg a Spiceworks kutatása. A második helyen óriási meglepetésre a jó öreg Windows XP áll 14 százalékkal. A nagy energiákkal terjesztett Windows 10 részesedése az üzleti szektorban még mindig csupán 9 százalék, amivel a harmadik helyen áll a Microsoft legújabb rendszerszoftvere – írja a...

Feleannyi adatot gyűjt rólunk a Windows 10

2017. április. 07. 09:47
A várhatóan április 11-én landoló „Alkotói frissítés” kapcsán a Microsoft azt írja, hogy új adatvédelmi megoldásaival pontosabban meghatározható lesz, milyen felhasználói információkat, milyen céllal rakjon félre felhasználójáról az operációs rendszer. A legutóbb még Creators Update néven, mostanra magyarul Alkotói frissítésként jegyzett nagy operációsrendszer-frissítés az eddigi legnagyobb a Windows 10 történetében.

Soha többé Windows 10 – ez blokkolja

2016. március. 30. 09:45
Egyszerű és ingyenesen letölthető alkalmazás megakadályozza a Microsoftot abban, hogy a felhasználó belegyezése nélkül frissítse a számítógépet. Jól eltalált, stabil operációs rendszer a Windows 10, mégis akadnak, akik nem akarják. Vagy a Microsoft egyre agresszívebb, a Windows 7, 8.1 frissítéséhez ragaszkodó erőfeszítéseit nem kedvelik, vagy a Win 10 okozta adatvédelmi aggályok – a szinte korlátozhatatlan locsogás – szegte kedvüket.

Rögtön vége az ingyen Windows 10-nek

2016. május. 10. 09:27
Időben szólt a Microsoft: egy éve van a legális Windowst használóknak, hogy ingyen frissítsenek 10-es változatra. Kopogtat a határidő: az ingyenes Windows 10 frissítési ajánlat ez év július 29-én lejár, és utána csak új eszközökön, vagy a Windows 10 teljes verziójának megvásárlásával lesz elérhető.

Ketyeg az óra: egy hónapig lehet ingyen Windows

2016. június. 30. 08:01
Évfordulós ajándékokat is ad a Microsoft a Windows 10 felhasználóinak: ideje elcsábulni. Minap változtatott kissé erőszakos stratégiáján a Microsoft, és már nem nyomja le a juzerek torkán ha kérik, ha nem a Windows 10-et. Az update alkalmazásuk folyamatosan szekálta a felhasználókat, hogy frissítsék jogtiszta 7-es, 8-as operációs rendszerüket. Az utolsó pillanatban megszelídített szoftver azonban végre az ajánlott frissítések kategóriájába rakta az új operációs...

összesen: 36 db | 10 db/oldal

1 2 3 4