Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
4 találat a(z) "windows phone" cimkére.

Kinek fog hiányozni a Windows Phone?

2017. október. 12. 09:25
Tavasz óta tudni, hogy haldoklik a Microsoft Windows mobil operációs rendszere. És immáron hivatalosan is befellegzett neki. Ahogy már olvashattuk, a Twitteren közölte Joe Belfiore, a cég illetékes alelnöke, hogy már nem fejlesztenek új funkciókat vagy hardvert a Windows 10 Mobile számára.

A Windows Phone operációs rendszernek vége

2017. október. 10. 00:49
A Microsoft illetékese elismerte, hogy a Windows 10 Mobile meghalt, nem lesz folytatása. A Twitteren közölte Joe Belfiore, a cég illetékes alelnöke, hogy a cég már nem fejleszt új funkciókat vagy hardvert a Windows 10 Mobile számára. A Microsoft továbbra is közzétesz hibajavításokat és biztonsági javításokat, de nem indít új szolgáltatásokat, közölte Belfiore. Ami őt illeti, mondta, már váltott egy konkurens operációs rendszerre. Ennél csak az volt kínosabb,...

Ingyen letölthető az MS-DOS mobil

2015. április. 01. 19:15
Még sokaknak felrémlenek a daliás idők, mikor parancssorból, karakteresen kellett navigálni a számítógépben. Megcsinálták mobilra: ez aztán a reboot.

Diákok jelentkezését várják az Imagine Cup versenyre

2013. február. 19. 23:46
Történetének eddigi legmagasabb összdíjazásával indul útjára világszerte, így Magyarországon is az Imagine Cup. A világ egyik legrangosabb technológiai megméretésének döntőjét idén az oroszországi Szentpéterváron rendezik, a magyar diákok pedig hazai elődöntőn keresztül mérhetik össze a különböző Microsoft-platformokra – Windows 8-ra, Windows Phone-ra és Windows Azure-ra – készített innovatív alkalmazásaikat.