Az Év Applikációja minőségi díjjal jutalmazták a Simple alkalmazást

2016. december 11. vasárnap, 13:42 • www.kamaraonline.hu
Minőségi díjat kapott az Év Applikációja kategóriában a Simple mobilalkalmazás. Az OTP Mobil Kft. által fejlesztett app lehetőséget ad az azonnali, készpénzmentes fizetésre okostelefonon keresztül, és a hűségkártyák vagy kuponok számontartására. Az OTP Mobil által fejlesztett Simple alkalmazás célja, hogy egyszerűsítse és élményszerűvé tegye a vásárlást felhasználói számára. Az okostelefonokban elérhető technológiai megoldásokat kizárólag ez az applikáció alkalmazza ennyire komplex módon, ráadásul tíz, egymástól különböző felhasználási területen, biztonságos felhasználást garantálva.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Ez teszi lehetővé a felhasználók számára a GPS-alapú, céges és akár magán-rendszámot is kezelő parkolást, autópálya matrica, mozi-, színházjegyvásárlást vagy ételrendelést az alkalmazásban rögzített bankkártyával.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett verseny az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményének számít. „Ha a Simple appot használjuk, akkor nincsen szükségünk a továbbiakban számos hűségkártyára, hiszen az alkalmazás lehetőséget ad rá, hogy digitális formában használjuk őket. És ha még ez sem elég, akkor figyelemmel kísérhetjük az alkalmazásban található kuponos lehetőségeket. A legjobb, ha mindig kéznél van ez az app. Gratulálunk!” – emelte ki a zsűri az értékelésében.

Az OTP Mobil által fejlesztett alkalmazást eddig közel 250 ezren töltötték le Android, iOS és Windows Phone készülékekre. Az alkalmazás pozitív megítélését a Google Play-en elért 4,4-es értékelés is tükrözi. A leggyakrabban igénybe vett szolgáltatások a parkolás, autópályamatrica-vásárlás, valamint a mozijegyvásárlás. A Simple bank- és szolgáltató-független, szolgáltatásai nem csak az OTP Bank ügyfelei számára érhetők el.