Az INFOTÉR Konferencia regisztrációja hamarosan lezárul!

2012. október 26. péntek, 16:06 infoter.eu • Infotér Konferencia, Infotér Egyesület,
Az INFOTÉR Egyesület és az IVSZ a balatonfüredi Anna Grand Hotelben idén is megrendezi az INFOTÉR (Informatika a Társadalomért) Konferenciát. Az idei rendezvényünk szinte valamennyi előadását/szekcióbeszélgetését meghatározzák az európai uniós forrásokból megvalósított fejlesztések és azok hatékony felhasználása. 2012-ben is szeretnénk, ha az információs társadalom valamennyi területét körbejárnánk: az elektronikus közigazgatást, a telekommunikációt, az e-bevonást, az oktatás, az egészségügy, a közlekedés, városirányítás, az energetika kérdéseit, de foglalkozunk a készenléti szervek informatikájával is, és kiemelt hangsúly lesz a közigazgatás átalakításán. A Konferencia regisztrációja hamarosan lezárul!

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Különösen fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényen a központi informatikai elképzelések és az ágazati informatikai kérdéskörök nagy hangsúlyt kapjanak, így a közigazgatás legkülönbözőbb területeiről érkeznek előadók, vendégek, és a közszférában dolgozók jelenléte a tavalyihoz hasonlóan magas lesz! Résztvevőink idén is a kormánytisztviselők, közintézmények dolgozói, önkormányzatok vezetői, cégek, civil szervezetek képviselői, a kutatói-oktatói szektor hazai és nemzetközi szakértői.

A korábbi sikeres elemek továbbvitele mellett számtalan új elemmel szeretnénk emelni a rendezvény szakmai és eseménybeli színvonalát, így biztosítva azt, hogy a konferencia minden alkalommal izgalmas és szakmailag eredményes legyen.

Este stand up comedy fellépők, zenekar, DJ szórakoztatja majd a vendégeket, több helyszínen lesznek érdekes programok!

A rendezvény helyszíne: Anna Grand Hotel, Balatonfüred, Gyógy tér 1.
Időpontja: 2012. november 8-9.

Az esemény fővédnöke: Németh Lászlóné, nemzeti fejlesztési miniszter.

Idén a résztvevők teljes létszámának korlátozása szigorúbb lesz, ezért tisztelettel kérjük, hogy minél hamarabb regisztráljanak!

Sok szeretettel várjuk a 3. Infotér Konferencián!

Regisztráció:

http://infoterkonferencia.rentit.hu/regisztracio

Kapcsolódó dosszié: EKOP és ÁROP pályázatok