Elektronikus Egészségügy Konferencia 2011

2011. február 8. kedd, 01:00 • Európai Bizottság
Az Elektronikus Egészségügy Konferencia 2011 rendezvényt a corki, dublini és ulsteri egyetemek, a kanadai kutató tanács és a dublini Nyilvánosság Központ szervezi az ICST-vel közösen (Institute for Computer Sciences, Social Informatics and Telecommunications Engineering – Számítógépes Tudományok, Társadalmi Informatikai és Távközlési Intézet). Az eseménynek a Dublini Egyetem Számítástechnikai Tudományok és Informatika részlege ad otthont (School of Computer Science & Informatics, University College: Dublin, Belfield, Dublin 4, Írország) 2011. május 23-án.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A 2011-es „Átható” Elektronikus Egészségügy Konferencia célja, hogy a technológiai és gyakorlati szakemberek, az iparágak és a nemzetközi hatóságok együttműködjenek az átható egészségügyi technológiák, szabványok és eljárások értékelésében, fejlesztésében és kihasználásában.
A konferencia témája idén, hogy „hogyan kezeljük a kihívásokat és lehetőségeket az átható elektronikus egészségügy területén” – röviden COPE (Coping with the Challenges and opportunities within Pervasive E-Healthcare), - kiemelten kívánnak az átható egészségügyi ügyintézés, ill. az időben pontos ügyintézés és a magas minőségű beteggondozás témákkal foglalkozni.
Az 5. Nemzetközi Konferencián 10 workshop-on vehetnek részt a szakemberek, amely az egészségügyben alkalmazott innovatív technológiák fontos témáit járják körül. A workshop-ok lehetőséget teremtenek kutatási eredményeik és ötleteik megvitatására is.

További információk illetve jelentkezés az alábbi honlapon:

http://www.pervasivehealth.org/