Elérhetőek a HTE Infokom 2010 konferencia előadásai

2010. november 16. kedd, 02:57 • http://www.cert-hungary.hu/node/122
17. alkalommal rendezte meg az Infokommunikációs Hálózatok és Alkalmazásokról szóló konferenciát és kiállítást a HTE, azaz a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület. A konferenciát 2010. október 27-29. napokon tartották a siófoki Hotel Azúrban. A három napos rendezvény programja az Intelligens infrastruktúrák és alkalmazások téma köré épült:a HTE Infokom 2010 intenzívebben foglalkozott az infokommunikációs hálózatokra épülő szolgáltatásokkal, alkalmazásokkal, valamint külön szekciókba összpontosította a fejlesztéspolitika, a szabályozás kérdéseit és a nemzetközi és hazai fejlődési trendek témakörét. Továbbá a program kitért a külön alkalmazásokra, az infokommunikációs hálózatokra, a szolgáltatásminőség kérdéseire, valamint a hálózatmenedzsment és hálózatbiztonság aktuális kihívásaira.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A Puskás Tivadar Közalapítvány - Nemzeti Hálózatbiztonsági Központja is képviseltette magát a Köpont vezetőjével, dr. Angyal Zoltánnal, aki az Óbudai Egyetem kutatási dékánhelyettesével közösen tartott előadást a Távközlési és energiaszektor infrastruktúráinak interdependenciái témakörben.

Az előadás egyedülálló volt, hiszen betekintést nyújtott a 2010 tavaszán megrendezett Kritikus Infrastruktúravédelmi Gyakorlat bonyolításába ill. tapasztalataiba, amelyen a magyar energetikai és távközlési szektor reprezentatív képviselői is részt vettek.

Letölthető előadások

Forrás: HTE

(KOF)