Elindult a regisztráció az Infotér Konferenciára!

2019. szeptember 26. csütörtök, 13:30 Kiss Franciska
Idén grandiózus témákkal érkezik a patinás Anna Grandba az Infotér Konferencia. Az ősszel jubiláló rendezvény minden ágazatot lefedő előadássorozattal készül, ahol három napon keresztül nappal a tudástranszferé a terep, este pedig a networking, és a szórakozás kerül reflektorfénybe. Itt regisztrálhatsz!

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
Az emberiség a kezdetek óta vágyott a jövőbe látás képességére. Az egyének és a közösségek az életben maradás ösztönétől vezérelve erőfeszítéseket tettek, hogy megértsék a világ működését, és befolyásolni tudják a jövőbeni történéseket. Mindig is ez volt a fejlődés mozgatórugója, ahogyan most is, a mesterséges intelligencia robbanásszerű térnyerésének idején.

Talán nem meglepő, hogy az évtizedet, évszázadot izgalomban tartó mesterséges intelligencia kerül terítékre. A sokszor már gyűjtőfogalomként használt kifejezés az Infotér Konferencián definiálásra kerül, és minden speciális területét, annak kihívásait, megoldásait, innovációt, az adott téma szakértője tárja a nagyérdemű elé. Alfától omegáig, mindenki megtalálja a számára legizgalmasabb topikot.
A nagy érdeklődésre való tekintettel idén új szállásokkal bővült a konferenciára foglalható hotelek listája.

A regisztráció és további részletek az alábbi weboldalon érhetők el: konferencia.infoter.eu.

Regisztrálj most, és ne maradj le az év értekezéséről!