Élőben minden izgalmasabb! - Találkozz személyesen is a legújabb robottechnológiával

2019. május 8. szerda, 09:00 OnRobot
Az egyedi end-of-arm toolokat fejlesztő, innovatív dán robotgyártó egy új robot adaptert dobott piacra, amelynek segítségével a robot kiegészítőik további robottípusok széles körével válnak kompatibilissé. Mindez most testközelből is kipróbálható a MACH-TECH és Ipar Napjai kiállításon, május 14-17 között! Csatlakozz szakemberek százaihoz és próbáld ki a legújabb robottechnológiát!

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Az idén május 14-17. között megrendezésre kerülő MACH-TECH és Ipar Napjai kiállítás ismét rengeteg érdekességet és innovációt tartogat az ide látogatók számára! Újdonság a (robotkarokra szerelhető) végszerszámokat gyártó dán robotikai cég, és annak OnRobot digitális I/O konvertere, amely már a magyar felhasználók számára is elérhető, és testközelből megtekinthető, kipróbálható.

A tavaly, három cég összeolvadásával alakult dán óriás többek közt magyar gyökerekkel is rendelkezik, és az innovatív megoldásaival új területeket nyitott meg tavaly az együttműködő robotika felhasználásában.  Úttörő termékeik fejlesztésének egy része pedig nem máshol, mint Magyarországon történik! Az EOAT piac robbanásszerű fejlődését nézve az OnRobot magabiztos célokat tűzött ki az idei évre, a forgalmát konzekvensen növelni szeretné.  Terveik között szerepel további termékek bevezetése, fejlesztési és egyéb akvizíció is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a közelmúltban egy újabb robotikai cég felvásárlása mellett döntött a cég; akvirálta a Blue Workforce-t.

Az új, digitális I/O konverterük – amelyet most Budapesten is bemutatnak - lehetővé teszi, hogy a jövőben számos robotmárkával együtt tudjanak dolgozni, és ez által termékeiket még több gyártóhoz el tudják juttatni, akik más típusú robotokkal dolgoznak. A konverternek tíz különböző típusa van, az OnRobot gripperek olyan robotkarokkal is kompatibilisek lesznek, mint a Techman, FANUC, Kawasaki, Yaskawa, KUKA és a Nachi. Mindezzel nem csak a termelés növekedéséhez járulnak hozzá, hanem a gyártósorok mobilitását és komplexitását is képesek még tovább növelni

Azok, akik érdeklődnek az új korszak úttörő robottechnológiája iránt, vagy szeretnének többet megtudni a hazai lehetőségekről, az OnRobot helyi forgalmazójának a Robot-X Hungary Ltd.-nek, és a KLS-2000 Kft.-nek a standjánál kaphatnak bővebb információt.
 


Innovatív megoldások az ipari automatizálásban

A ROBOT-X Hungary Kft. elkötelezett a folyamatos innováció és fejlesztés mellett, ezért nem meglepő, hogy ők is együttműködnek a dán piacvezetővel. Ipari automatizálással, robotcellák, szerelő- és gyártósorok, valamint egyedi és sorozatgyártott célgépek tervezésével és kivitelezésével is foglalkoznak. Amennyiben érdeklődnek az OnRobot termékei iránt, ne habozzanak felkeresni a ROBOT-X-et az A pavilon, 301D standjánál!

Komplex megoldásokkal az élen

A KLS-2000 Kft. a gépgyártástól a PLC tanfolyamig, bármilyen ipari automatizálással kapcsolatos kérdésben széleskörű és hatékony megoldást nyújt ügyfelei számára. Tervező, szerelő és megmunkáló egységeinek köszönhetően folyamatosan bővül a feldolgozóipari tevékenysége, illetve emellett emelő-, anyagmozgató gépek egyre szélesebb körét állítják már elő.

Az OnRobot-ról

Az OnRobot székhelye a dániai Odensében található, end-of-arm tooling hardver és szoftver technológiákat kínál, főként együttműködő robotokhoz (kobotokhoz). Az OnRobot a 2015-ben Bilge Jacob Christiansen és Ebbe Overgaard Fuglsang által alapított On Robot cégből alakult. Az OnRobot fogókat, érzékelőket és egyéb kobot felszereléseket integrál annak érdekében, hogy megkönnyítse a technológia alkalmazását olyan területeken, mint a csomagolás, minőség-ellenőrzés, anyagmozgatás, gépkezelés, összeszerelés és hegesztés. A vállalat tervei között szerepel az új technológiák vásárlása és fejlesztése, globális támogatással alátámasztva. Dániai központján kívül az OnRobot jelenleg Németországban, Kínában, az Egyesült Államokban, Malajziában, Szingapúrban, Spanyolországban, Magyarországon és Lengyelországban is rendelkezik értékesítési irodákkal.

További információért kérjük, látogasson el a www.onrobot.com weboldalra.