Ethical Hacking ösztöndíj

2011. február 21. hétfő, 02:11 • http://www.netacademia.net/info/osztondij
Az Ethical Hacking oktatóközpontok, a NetAcademia, a Számalk és az IQSOFT közös ösztöndíjpályázatot hirdetnek. A cél egy tehetséges fiatal felkarolása, és elindítása az etikus hekker pályán, akár nemzetközi szinten is. Azokat a fiatalokat keresik, akik az IT-biztonság területén fel tudnak mutatni olyan félkész vagy kész eredményt, találmányt vagy hákolmányt, amely nemzetközi érdeklődésre is számot tarthat.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Miből áll az ösztöndíj?

A beérkezett pályázatok közül a három oktatóközpont együtt választja ki a legígéretesebbet. A nyertes rész vehet a hivatalos Certified Ethical Hacker képzésen, leteheti a nemzetközi CEH vizsgát, valamint részt vehet 2011. októberében a Miamiban megrendezett Hacker Halted konferencián. (A nyeremény pénzben kifejezhető értéke 1.000.000 Ft.)
Ezen felül a győztes pályaművet bemutatják az EC-Councilnak, és amennyiben a konferencia szervezői úgy ítélik meg, lehetőség van azt a Hacker Halteden is bemutatni. A bemutató opcionális, és csak abban az esetben valósítható meg, ha a pályázó képes a pályaművét angol nyelven ismertetni.

Jelentkezés módja és határideje 

A pályázati anyagnak a következő dokumentumokat kell tartalmaznia:
- Rövid (fél oldalas) önéletrajz.
- Az IT-biztonság területén elért eredményt részletező dokumentum, videó, vagy bármi egyéb, ami a kiválasztást lehetővé teszi.
- Rövid motivációs levél, melyben szerepelnek a pályázó célkitűzései (mit szeretne elérni az ösztöndíjjal).

A lehetséges nemzetközi bemutatkozás feltétele a jó angol nyelvtudás, azonban a nyelvtudás hiánya a pályázaton nem kizáró ok.

Korhatár: 25 év   

A pályázatokat ide várják: uzenet@netacademia.net

Jelentkezési határidő: 2011. március 11., péntek

Az ösztöndíjra bárki pályázhat (25 év alatt, természetesen), így nyugodtan tovább lehet adni a hírét.