Hatékony Informatikai Infrastruktúra az Oktatásban (TIOP 1.1.2.) projekt nyitórendezvény

„Fókuszban a közoktatás – szakmai fórum” címmel, a közoktatás aktuális kérdéseit érintő előadássorozatot szervez az Educatio Nonprofit Kft. A január 21. és 22-én megrendezésre kerülő XI. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítással egybekötött ingyenes rendezvényen többek között, előadást tart Hoffmann Rózsa, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatásért felelős államtitkára és Nyitrai Zsolt infokommunikációs államtitkár. A kiállítás ad otthont a Hatékony Informatikai Infrastruktúra az Oktatásban (TIOP 1.1.2.) projekt nyitórendezvényének is, ahol a központi oktatási adatbázisokat érintő nagyívű informatikai fejlesztés részleteit ismerhetik meg a látogatók.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A kormányzat oktatási tervei mellett az érdeklődők interaktív foglalkozások, kerekasztal-beszélgetések révén informálódhatnak cégünk fejlesztéseiről is, többek között a megújuló Sulinetről, a Szolgáltatói kosárról, a természettudományos képzés problémáiról, valamint a diplomás pályakövetésről. Több előadás foglalkozik majd az IKT eszközökkel támogatott pedagógiai módszerekről, és az iskola világával kapcsolatos kérdések is helyet kapnak a programban (például szenvedélybetegségek, iskolai agresszió, tehetséggondozás, felzárkóztatás – melyek a diákok és szüleik számára is hasznos, izgalmas perceket jelenthetnek).

A fórumon a részvétel ingyenes.

A pontos programot itt találja

Közoktatási fórumra kérdését itt teheti fel

Regisztráció

TIOP információk

Igazolás: Lehetőség van arra, hogy az Educatio Nonprofit Kft. igazolja Önnek a konferencián való részvételt a „277/1997. (XII.22) sz. kormányrendelet” alapján, amennyiben részt vesz öt előadáson. Kérjük, igazolás iránti igényét a regisztráció során jelezze, és egyúttal adja meg az igazoláshoz szükséges adatait is a felületen.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 2.

Időpont: 2011. január 21–22.
Nyitva tartás: 9 és 17 óra között

Sajtókapcsolat:

Budai Boglárka
+36 30 861 7337
budai.boglarka@educatio.hu