Inflációs online fórumot indít a jegybank

2015. október 8. csütörtök, 08:01 • www.orientpress.hu
Az MNB jelen kezdeményezésével a piaci elemzők, illetve újságírók, valamint az MNB közötti minél hatékonyabb és eredményesebb kommunikációra törekszik. Az érdeklődők online felületünkön kérdéseket tehetnek fel az MNB szakértője számára. Lévén, hogy a felkínált lehetőség az „Inflációs folyamatok értékelése” című elemzésünkhöz kapcsolódik, így az MNB szakértője kizárólag az inflációra vonatkozó kérdésekre áll rendelkezésükre. Az MNB jelen kezdeményezésével a piaci elemzők, illetve újságírók, valamint az MNB közötti minél hatékonyabb és eredményesebb kommunikációra törekszik. Az érdeklődők online felületünkön kérdéseket tehetnek fel az MNB szakértője számára. Lévén, hogy a felkínált lehetőség az „Inflációs folyamatok értékelése” című elemzésünkhöz kapcsolódik, így az MNB szakértője kizárólag az inflációra vonatkozó kérdésekre áll rendelkezésükre.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A fórumon való részvétel előzetes, egyszeri regisztrációhoz kötött. Az érdeklődő elemzők, újságírók október 7-én 10 órától az alábbi link alatt regisztrálhatnak https://www.mnb.hu/regisztracio?r=/, mely regisztráció során a beállított felhasználói név és jelszó a későbbiekben folyamatosan használható. A regisztráció során megadott e-mail címmel egyszerre csak egy felhasználó lehet bejelentkezve az MNB online fórumán. Az oldal 30 másodpercenként automatikusan frissül. Ha az oldal az Ön böngésző beállításai miatt mégsem frissül automatikusan kérjük, a tartalom frissítéséhez nyomja meg a Ctrl-F5 billentyű kombinációt-hívja fel a figyelmet az MNB.

Az online felület lezárását követően, 13.00-kor az MNB minden alkalommal honlapján közzé teszi a kérdések-válaszok folyamát; így biztosítva a transzparencia hatékonyabb érvényesülését. Az MNB mindezeken túl fenntartja magának azt a lehetőséget, hogy a kérdések a szakértő által szerkeszthetőek legyenek, annak érdekében, hogy hasonló, vagy adott esetben teljesen megegyező kérdések ne jelenjenek meg többször is. A feltett kérdések a szakértői válasszal egy időben jelennek meg az online felületen.