Információbiztonság, oktatás, digitalizáció – kedden startol az Infotér Konferencia!

2018. október 8. hétfő, 12:00
Kedden megnyitja kapuit a szakma legnívósabb három napos eseménysorozata, ahol az informatikáé és a digitalizációé a főszerep. A szakmai és kerekasztal beszélgetéseken túl a networking és jó hangulat garantált. Az első este, pedig különleges izgalmakat tartogat.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Az Infotér Konferencián idén is színes kavalkád, patinás előadók és kiváló előadások várják az érdeklődőket. Az informatika ünnepén nem csak az innovációk, a szakmai kérdések, és az ágazatot érintő legizgalmasabb kérdések kerülnek terítékre, hanem a jó borok is.

A konferencia nulladik napján, azaz október 9-én jótékonysági árveréssel tesszük emlékezetessé az estét. A jótékonysági aukció során többek közt exkluzív megjelenésű, kereskedelmi forgalomban nem kapható borok kerülnek kalapács alá.

Az italritkaságokon túl a licitálók egészen különleges alkotásokra is lecsaphatnak, például az autista művészek által készített rajzokra is licitálhatnak. Az aukció során befolyt összeget, az Infotér az Autistic Art alapítványnak adományozza.

Az eseménysorozat első és második napján reggeltől estig kiváló szakemberek adják egymásnak a mikrofont: Palkovics László, Erik Slooten, Tuzson Bence, Hajzer Károly – csak néhány név a főelőadók közül, akik új megvilágításba helyezik a digitalizáció a fejlődés és a társadalom kapcsolatát.

Hol tart a kormányzat digitalizálása? Miként gyűrűzik be az oktatásba az informatika? Szükség van-e a kütyükre a suliban? Hogyan lehet digitalizálni az agyat? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ a konferencia egyéb előadásain, és persze az örökzöld témák, mint a GINOP, az Ipar 4.0, a kibervédelem, a hackelés, a digitalizálási stratégia, és az adatpolitika is terítékre kerül. Az estig tartó előadássorozatot finom vacsora, és még több szakmázás zárja.

Találkozzunk az informatika ünnepén, az Infotér Konferencián, 2018. 10. 9-11 között, Balatonfüreden, a Hotel Anna Grandban! Tartson lépést a jövővel!