Infotér Konferencia 0.nap: mit tartogat az első este?

2018. szeptember 11. kedd, 11:00
A várva várt konferencia 0. napja számos meglepetésben bővelkedik. Az esti, exkluzív vacsora során a finom falatok, a licitre kínált borok és különleges művészeti alkotások triumvirátusa új dimenziót nyit a jótékonysági aukciók világába. De mitől lesz mégis olyan különleges az est?

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Október 8-tól 11-ig ismét megrendezésre kerül az Infotér népszerű rendezvénye, a Balatonfüredi Anna Grand Hotelben. Az esemény különlegessége, hogy mára a 0. napi konferencia teljesen új színt visz a palettába, hiszen az idén először debütáló I/O Konferencia számos izgalmas előadással kecsegtet, de a jótékonysági aukció is kellemes meglepetéseket tartogat.

A jótékonysági vacsora során többek közt exkluzív megjelenésű, kereskedelmi forgalomban nem kapható borok kerülnek kalapács alá. A borok különleges dizájnjáról a szóban forgó otthonok művész lelkű autista fiataljai gondoskodtak, akiknek egyedi rajzaik kerültek a borosüvegek címkéjére.

Az italritkaságokon túl a licitálók egészen különleges alkotásokra is lecsaphatnak. Ugyanis most először, az Infotér Konferencia történetében, a résztvevők az autista művészek által készített rajzokra is licitálhatnak. A jótékonysági borárverés során befolyt összeget az Infotér az Autistic Art Alapítványnak ajánlja. Az Alapítvány áldozatos munkával sok autista fiatalnak nyújt segítséget abban, hogy az ő világuk és a mi világunk találkozhasson.

Az aukció során, a tételekre érkező legmagasabb licitösszegbe már beszámítjuk a Jótékonysági Vacsorán való részvételi díját, ezzel is biztatva Önöket arra, hogy minél többet lássuk licitáló tárcsájukat a magasban!

Regisztráljon most a konferencia.infoter.eu oldalon, és legyen ott, hogy együtt segíthessünk.