Ismét hazai újdonságok a 2011-es Mobil Világkiállításon Barcelonában

A mobil iparág legjelentősebb eseményén, a februári Mobile World Congress-en, Barcelonában a világ legnagyobb távközlési vállalatai mellett állít ki ismét négy magyar cég. A FlexiTon, az ITware, a BHE Bonn Hungary és a 3G Multimedia közösen jelennek meg újdonságaikkal a kiállításon. A már nemzetközileg is elismert magyar fejlesztővállalatok elsősorban a mobil szolgáltatók számára kínálnak szoftver- és hardvermegoldásokat, de újdonságaik a telefónia, a készülékgyártók és a reklámpiac szereplőinek érdeklődését is felkelthetik. Nagy sikerre számíthat többek között, az ITware Kft. CEBIT-en is bemutatott közösségi mobiltelevíziós platformjának, a MOTIware-nek IMS (IP Multimedia Subsystem) alapú változata, amely már szabványosított, IP‐alapú multimédiás szolgáltatásokat és alkalmazásfejlesztői rendszert is biztosít. A FlexiTon Kft. az ARIADNE termékcsalád legújabb elemeit emeli ki, amelyek a jelenlegi gazdasági helyzetben sokat segíthetnek a mobilszolgáltatók hálózati kapacitásainak optimális kihasználásában és a bővítések megtervezésében. A 3G Multimédia Kft. pedig a számos hazai és nemzetközi eseményen nagyra értékelt, MG3 névre keresztelt innovációját mutatja majd be, amelynek segítségével a tartalomszolgáltatók a korlátok nélküli zenehallgatás élményének egészen új dimenzióját nyújthatják ügyfeleiknek. A nemzetközi eseménynek ismét Barcelona ad otthont, 2011. február 14. és 17. között, több mint 50 000 látogatót várva a világ minden tájáról. A világ legbefolyásosabb mobilszolgáltatói és beszállítói mellett az eseményen megjelennek az élenjáró szórakoztatóipari, média és internetes cégek is.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A kiállító cégekről bővebb információ:

Az ITware Kft. szinte az egyetlen olyan informatikai vállalat Magyarországon, amely közel egy évtizeden át beszállítója és fejlesztőpartnere a legnagyobb magyar mobilszolgáltatónak, miközben egyedi szoftverfejlesztéseivel hazai és nemzetközi vállalatok megoldásszállítója. Saját fejlesztésű alkalmazásai az SMSware, a MOTIware és a FLEETware, amelyekkel a vállalat élen jár a mobil adatkommunikációs megoldások létrehozásában, és nemzetközi színtéren is úttörője a mobil televíziózás elterjesztésének. Budapesti székhelyén a mobil távközlési fejlesztései mellett, kutatással és innovációval foglalkozik.

 

A FlexiTon Kft immár 20 éve a távközlési szolgáltató cégek stabil és megbízható partnere hálózatkezelő szoftvereik és hálózati adatbázisaik szállításában és a rendszereik üzemeltetésében. Az ARIADNE termékcsaládon alapuló megoldások jelenleg Európa, Ázsia és Afrika 27 országában üzemelnek. A 2011-es kiállításon a cég az ARIADNE termékcsalád legújabb elemeit emeli ki, amelyek a jelenlegi gazdasági helyzetben különösen segítik a szolgáltatókat a hálózati kapacitásaik optimális kihasználásában és a bővítések tervezésében. A FlexiTon közvetlen célja a kiállításon az, hogy új üzleti lehetőségek feltárásával az ARIADNE felhasználók körét legalább 30 országra sikerüljön kiterjeszteni.

 

A 3G Multimédia Kft. Magyarország egyik innovációs inkubátorának, a Mobilitás és Multimédia Klaszternek köszönheti létrejöttét. A cég innovációjának eredményeként elkészült MG3 család új korszakot nyit a digitális zenehallgatás területén. A szinte bármilyen környezetben működő, teljes körű, korlátok nélküli felhasználói élményt nyújtó megoldás vezető szolgáltatók, készülékgyártók és más piaci szereplők vásárlóinak igényeit is maximálisan kielégítheti. A 3G Multimédia Kft. alig egy éves működése során máris elismerések sorát gyűjtötte be, így többek között megnyerte a 4. Star Tech Innovációs Prototípus versenyt, valamint második helyezést ért el az Elevator Pitch Competition rendezvénysorozaton.

 

A BHE Bonn Hungary Kft. RF & mikrohullámú kutatás-fejlesztéssel, valamint saját fejlesztésű termékeik gyártásával foglalkozó vállalkozás, melynek a világ több országában vannak képviseletei. Speciális alkalmazásai a TETRA ismétlői illetve golflabda-helymeghatározó radarberendezése mellet kiemelkedő jelentőségű a mobil termékcsaládja, amely mind aktív mind passzív elemekből átfogó kínálatot nyújt a mobil operátorok számára. Az idei kiállításon a cég többek között az új generációs, már LTE kompatibilis megoldásait mutatja be.

 

Forrás: IVSZ