IVSZ Közbeszerzési Konferencia 2011

"A Közbeszerzés változása változatlan, avagy a mai helyzet és mi várható holnap" címmel rendez konferenciát az IVSZ 2011. február 24-25-én Balatonkenesén. Az IVSZ a korábbi évek gyakorlatának megfelelően 2011-ben is megszervezi közbeszerzési konferenciáját. Az idei rendezvény célja, hogy tájékoztassák a központosított közbeszerzésre kötelezett, és az önként csatlakozó intézmények beszerzéssel foglalkozó szakembereit, közbeszerzési tanácsadókat, és a KSZF-fel szerződött szállítókat a központosított közbeszerzéssel kapcsolatos kormányzati elképzelésekről, várható ITC szerződésekről.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A szervezők hangsúlyosan kívánnak foglalkozni a központosított közbeszerzés alkalmazásáról speciális források felhasználása esetén (EU támogatások, kutatás-fejlesztés támogatás, stb.), ismertetésre kerül az utolsó Kbt. módosítás gyakorlati hatása, az új törvény előkészítése is.
Az IVSZ ezt a fórumot szeretné felhasználni arra, hogy bemutassa az eljárások javítása érdekében kidolgozott javaslatait (IVSZ védjegy a szállítók minősítéséhez, javaslat új kiemelt termékkörökre, stb.). A  konferencián a hazai helyzet elemzésén és megvitatásán túl kitekintést adnak az uniós jó gyakorlatokra, a hazai versenyszférában működő elektronikus beszerzési megoldásokra, és központi beszerzési modellekre.

 

További információk

A program

Részvételi díjak. feltételek, regisztráció

A Telekom Hotel honlapja