Kott Zoltán a MELÓ-DIÁK Holding Zrt. új elnök-vezérigazgatója

2021. január 29. péntek, 15:21
Január közepétől Kott Zoltán váltja Marosi Lászlót a MELÓ-DIÁK Holding Zrt. elnök-vezérigazgatói székében – közölte a HR szolgáltató vállalat. Az új vezető átfogó digitalizációs fejlesztéseket tervez a cégcsoport tagjainál, amelyek ágazati szinten is előmozdíthatják az elektronikus ügyintézés terjedését.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Kott Zoltán (képünkön) az elmúlt 20 évben több vezetői szerepkört is betöltött a humán szolgáltató szektorban, az elmúlt öt évben a MELÓ-DIÁK Zrt. igazgatósági tagjaként dolgozott. Az új vezérigazgató feladata a cég piacvezető helyzetének megerősítése, új, digitális szolgáltatások bevezetése, a cégcsoportban levő szinergiák erőteljesebb kihasználása lesz.

Marosi László, aki a cég alapítása óta volt a MELÓ-DIÁK Zrt. vezérigazgatója, az igazgatóság tagjaként stratégiai területekre koncentrálva folytatja a munkát. A szakember emellett ellátja a SkillX Technologies Zrt. irányítását is; a mesterséges intelligencia alapú foglalkoztathatósági kompetencia fejlesztő startup nemcsak a hazai, hanem idén már nemzetközi piacon is beindítja egyedülálló szolgáltatásait.

Kott Zoltán elmondta: „a MELÓ-DIÁK több évtizedes eredményeire, képzett és motivált csapatára építve az a célunk, hogy partnereink számára a gyorsan változó üzleti környezetben is komplex és rugalmas megoldást nyújtsunk a HR minden területén. Kiemelt figyelmet fogunk szentelni az elektronikus ügyintézés és digitális szolgáltatásaink fejlesztésére is, hiszen a pandémiás helyzet ezt most különösen indokolttá teszi.

”.A MELÓ-DIÁK 1983-ban hazánk első iskolaszövetkezeteként indult, megteremtve a diákok szervezett munkavégzésének lehetőségét. A MELÓ-DIÁK diákmunka-hálózata 38 éve piacvezető, több mint 35 000 diák számára kínál munkalehetőségeket, országos hálózata több mint 40 irodából áll. A cégcsoport tevékenysége mára kiegészült szellemi és fizikai munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel, nyugdíjas-, egyszerűsített és rehabilitációs-foglalkoztatással. A holding évente több mint 18 milliárd forint értékben nyújt szolgáltatást több száz partnerének, amelyek között a mikro és közepes cégektől kezdve a legnagyobb multinacionális vállalatok is megtalálhatóak.

MD Holding Zrt.