Látni és hallani kell!

Kedvcsináló az Infoparlament After videójához

2020. június 12. péntek, 14:38
Nehéz szavakkal leírni, hogy mi minden hangzott el az Infoparlament After beszélgetésében tegnap délután. Puzsér Róbert sokszor kimondta a kimondhatatlant, Both Vilmos szakértő szemmel véleményezett, Soltész Attila pedig jó érzékkel irányította az eszmefuttatásokat. Jöjjön egy kis ízelítő! A teljes kerekasztal hamarosan megtalálható lesz a weboldalon.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Soltész Attila, elnök, Infotér: "A koronavírus járvány okozta félelem és bűntudat nem hozta el azt a változást, amire szükség lenne."


 

Both Vilmos, az IT világ szakértője: "Az új generációk racionális belátásában hiszek, nem pedig a radikális változásban. Ha egy új hitet kellene felépíteni, akkor azt a közösségi médiában kellene promotálni. Kicsi az esély arra, hogy létrejön egy olyan közösségi média, ami a kapitalista narratívával szembe akar menni."

Puzsér Róbert: „A nyugati civilizáció alapját szolgáló eszmények kezdenek elpárologni. Vissza kell térniük az értékeknek, hogy meg lehessen menteni az emberiséget.”

„Ma minden a pillanatról szól. Ahhoz, hogy a gyermekeink jövőjéről gondolkodjunk, ahhoz hosszú távú tervezésre van szükség. Jelenleg erre képtelenek vagyunk. Nem vagyunk abban a szellemi környezetben, hogy ezekkel a kérdésekkel foglalkozzunk. Túl bonyolult kérdések ezek, ahhoz képest, hogy mi most a jó, mi most az élmény.”