Magyar fejlesztést támogat a Széchenyi Tőkealap

2015. november 1. vasárnap, 16:23 • www.hirado.hu
90 millió forint értékű kockázati tőkét fektet az SZTA az elsősorban kiskereskedelmi- és vendéglátó egységeket támogató szoftvereket fejlesztő Xoft Kft.-be. A pécsi vállalat jelenleg három termékével van jelen a piacon, legújabb fejlesztésével pedig egy még szélesebb körben használható, korszerű ügyviteli rendszert kíván elterjeszteni a kiskereskedelmi és vendéglátó-ipari egységek körében. Az XOFT szoftverfejlesztő cég legújabb termékének piacra viteléhez biztosít kockázati tőkét a Széchenyi Tőkealap. A tőkét a 2004-es alapítású pécsi vállalat a Minibizz kiskereskedelmi- és vendéglátó-ipari egységeket támogató rendszer bevezetéséhez és elterjesztéséhez szükséges értékesítési és marketing kiadásokra, illetve az alkalmazotti létszám növelésére fordítja.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A Minibizz felhőalapú, platformfüggetlen alkalmazás, amelynek segítségével az üzlettulajdonosok nyomon követhetik az üzletmenetet, fogyasztói hűségprogramokat bonyolíthatnak le és növelhetik a forgalmat. Mivel a rendszer a felhőben működik, nincs nagy hardverigénye, az üzletvezető azonnal, bármilyen okoseszközön keresztül információt tud szerezni a működésről.

Minden olyan üzlet számára hasznos megoldást jelent, amelyben pénztárgép üzemel. A fejlesztők célja, hogy az alkalmazás számos ügyviteli feladatot kényelmesebbé, gyorsabbá és átláthatóbbá tegyen. A termék funkciói közé tartozik többek között a készletnyilvántartás, különböző online rendszereken (PayPal, OTPay, Barion) keresztüli pénzkezelés, hűségprogramok levezénylése, számlázás, jelentéskészítés vagy a vevők direkt megkeresése.