Magyarországra érkezett az Európa Önökért Digitális Roadshow

2021. május 25. kedd, 08:48
Az Üzletkötés külföldön című online esemény az EU-n belül folytatott üzleti tevékenységgel kapcsolatos jogokat és lehetőségeket mutatja be az érdeklődőknek. A rendezvényen az Egységes Digitális Kapu mellett megismerkedhetnek olyan sikeres, magyar vállalkozókkal, akik saját tapasztalatuk alapján mutatják be, hogy milyen gyakorlati lépések és ismeretek segítették őket üzleti sikereikhez és szakmai elismertségükhöz.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Az EU 2018-ban döntött az információkhoz, eljárásokhoz, valamint segítségnyújtó és problémamegoldó szolgáltatásokhoz hozzáférést biztosító, Egységes Digitális Kapu Európa Önökért (Your Europe) létrehozásáról. A weboldal célja, hogy segítse az uniós polgárokat és cégeket a nemzeti és uniós jogszabályok értelmezésében, valamint hogy segítséget nyújtson az európai uniós határokon átívelő ügyek online intézésében.

A rendezvényen az EU-n belül folytatott üzleti tevékenységgel kapcsolatos jogokon és lehetőségeken túl szóba kerülnek olyan gyakorlati témák is, mint a vállalkozásindítás, a finanszírozás lehetőségei, a kis- és közepes vállalkozások előtt álló kihívások leküzdése.

Magyarországon az online eseményt az Európai Bizottság a Belügyminisztériummal együttműködve szervezi.
A szekcióbeszélgetések során európai uniós és magyar szakértők, valamint segítő szervezetek válaszolják meg a résztvevők kérdéseit.

Az online roadshow-t 2021. május 25-én, 15 órától a rendezvény internetes oldalán ingyenesen, előzetes regisztráció nélkül tudják megtekinteni az érdeklődők - olvasható a közleményben.

További információk:https://europa.eu/youreurope/sdg/?fbclid=IwAR3UMRyIM6WkMQghmo8By__cplABULKL7HRkBwIVyqm2waMNvOA3yfWjS3A#/en/events/

M
TI