Megújult a Bethlen Gábor Alap internetes pályázati rendszere

2011. május 23. hétfő, 02:00 • www.szulofold.hu
Megújult a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. internetes pályázati rendszere. Az e-pályázati rendszer lehetőséget nyújt a pályázók számára, hogy az Alapkezelő pályázati felhívásaira elektronikus úton nyújtsák be pályázatukat. A rendszer hozzáférést ad a benyújtott pályázatok elbírálásánál döntési javaslatot tevő Kollégium tagjai számára a pályázatokkal kapcsolatos szükséges információkhoz.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

2011. május 20-tól a pályázat benyújtásának szabályai megváltoztak. Az új előírásokat a „Pályázati szabályzat 2011” tartalmazza, melynek tanulmányozása elengedhetetlen feltétele az eredményes pályázatbeadásnak. Érvényes pályázat benyújtásához regisztráció, az e-pályázati adatlap kitöltése és 4 kötelező melléklet csatolása szükséges! Emellett opciós melléklet csatolására is van lehetőség! E-pályázat benyújtása esetén az e-pályázati rendszer használatához, az e-pályázati adatlap kitöltéséhez a Pályázati szabályzat mellett segítséget nyújt a Pályázói felhasználói kézikönyv is, amely itt elérhető.

A Pályázati szabályzatban megjelölt kötelező mellékletek a következő linkekre kattintva tölthetők le:

Részletes szakmai projektterv
Költségterv
Költségterv tételes indokolása
Nyilatkozat a működésről, pénzügyi felhasználásról, vezetői tisztségről

Amennyiben a döntéshozó Bizottság a pályázat teljes vagy részleges támogatásáról dönt, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. a támogatott szervezettel támogatási szerződést köt. A szerződéskötés után kerülhet sor a támogatási összeg átutalására.

Rövid útmutató a rendszer használatához

A pályázónak elektronikus pályázatbenyújtás esetén a pályamű benyújtása előtt regisztrálnia kell, az e-pályázat rendszerben, a bal oldalon található „Regisztráció” linkre kattintva. A regisztrációhoz szükség van egy érvényes elektronikus levélcímre (e-mail címre). Sikeres regisztráció esetén a rendszer egy aktivációs e-mailt küld. A pályázó regisztrációját a megkapott aktivációs e-mailben található linkre kattintva tudja érvényesíteni. A regisztrációs eljárást a szervezetnek csak egyszer kell elvégeznie. A pályázó a regisztráció után, a regisztrációs folyamat során megjelölt felhasználónév és jelszó megadásával, majd a „Bejelentkezés” gomb megnyomásával tud bejelentkezni az e-pályázati rendszerbe.

A magyar diaszpóra országaiban élő pályázók esetén a regisztráció menete a Pályázati szabályzatban kifejtettek szerint működik.