Módosult „Az európai segélyhívószámra épülő Egységes Segélyhívó Rendszer” című felhívás útmutatója

2012. szeptember 10. hétfő, 11:13 • NFÜNFÜ, EKOP-2.1.12, Egységes Segélyhívó Rendszer
Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Az európai segélyhívószámra épülő Egységes Segélyhívó Rendszer” című, EKOP-2.1.12 kódszámú kiemelt felhívás útmutatójának D6. Egyéb feltételek pont (Köz)beszerzésre vonatkozó szabályozás alpontja módosításra került a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény 9.§ (5) bekezdés c) pontja szerinti kivételi körbe tartozó beszerzés alapján keletkező számlák elszámolhatóságával. A pályázat már lezárult!

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
A projekt megvalósítása révén kialakításra kell kerüljön a Készenléti Szervek segélyhívás fogadási tevékenységét biztosító közös, a segélykérések előszűrésére alkalmas Hívásfogadó Központ ill. az azt támogató informatikai rendszer valamint a Belügyminisztériumhoz tartozó rendőrségi és katasztrófavédelmi / tűzoltósági tevékenység-irányítási rendszer.

Mindezek révén olyan informatikai rendszer valósul meg, amely lehetővé teszi a segélykérések fogadásától a kapcsolódó Készenléti Szervek által indított intézkedések lezárásig tartó folyamat minden szükséges információjának elektronikus adatcseréjét.

A projekt célkitűzései megegyeznek az EKOP 2. és 3. prioritás célkitűzéseivel, és illeszkednek az 1.1. alprioritáshoz. Megvalósulásuk fejleszti a közigazgatási szolgáltatások elérésének lehetőségét, elősegíti az állampolgárok életminőségének megóvását, fejleszti a „Szolgáltató Állam” állampolgári értékelését.

A támogatási konstrukció meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg legfeljebb 5 000 000 000 forint volt.

A pályázatokat 2012. január 20-ig lehetett benyújtani.


Kapcsolódó fájl: Az európai segélyhívószámra épülő Egységes Segélyhívó Rendszer (A PÁLYÁZAT LEZÁRULT!) (552.4794921875 KB)
Kapcsolódó dosszié: EKOP és ÁROP pályázatok