Nevezési felhívás az 2015-ös eFestival-on való részvételre!

2015. szeptember 24. csütörtök, 19:19 Infotér
2001 óta, immár 15. alkalommal versenyre hívjuk mindazokat, akik a digitális gazdaságban valamilyen internetes alkalmazással, multimédiás alkotással szeretnék megmérettetni magukat. A verseny célja arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi digitális tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a hazai és külföldi felhasználóknak. 2014-ben ismét megrendezzük a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestivalt. A nemes vetélkedő létrehozójával és sikerre vivőjével, a Magyar Tartalomipari Szövetséggel (MATISZ-szal) kötött megállapodás szerint 2012-től az Informatika a Társadalomért (Infotér) Egyesület élteti tovább a kiváló magyar digitális tartalmak e fórumát.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A versenyműnek a nevezés időpontjában is működő, nyilvánosan hozzáférhető online tartalomnak/alkalmazásnak (honlap, mobil alkalmazás stb.) kell lennie.

A versenyre nevezhet minden természetes vagy jogi személy, aki rendelkezik a versenymű felhasználási jogával és azzal korábban az eFestival-on még nem indult. Előző évek eFestival nevezői abban az esetben nevezhetnek ismét, ha versenyművük tartalmilag, formailag vagy szolgáltatáskínálatában jelentősen megújult.

A bírálat elsődleges szempontja a forma és tartalom egysége és felhasználó-barátsága (hozzáférhetőség, szabványosság, könnyű kezelhetőség). A versenyre nevezett honlapokat az előzsűrizés folyamán Felhasználóbarát minősítési rendszer alapján értékeljük. Csak azok a honlapok érhetnek el helyezést, amelyek a felhasználóbarát értékelés alapján teljesítik a minősítési követelmények 75%-át.

Nevezni folyamatosan lehet, a nevezés végső határideje: 2015. október 19., hétfő éjfél.

További információ: efestival@infoter.eu

Az előző évek eFestival helyezettjei:

http://infoter.eu/cikk/kivalo_magyar_tartalmak_efestival_2014_verseny_nyertesei 

http://infoter.eu/cikk/kivalo_magyar_tartalmak_efestival_2013_verseny_nyertesei

A részvételi szabályzat és a nevezési lap letölthető:

http://goo.gl/forms/09pxRfK5D2

Az Infotér Egyesület biztosítja az alábbi nemzetközi versenyeken való részvétel lehetőségét is: