Nyitrai: a hazai kkv-k megerősítésére van szükség

Szerdán mutatták be a Google, a Budapest Bank és a Microware „Neten a Cégem” elnevezésű projektjét, mely a magyar kkv-k internetes megjelenítésében kíván kulcsszerepet vállalni. Nyitrai a megnyitón úgy fogalmazott, a magyar kormány üdvözöl minden olyan összefogást, mely azt célozza, hogy a magyar kis- és középvállalkozások versenyképesebbé váljanak, és nagyobb bevételeket érjenek el, valamint több embert foglalkoztassanak.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A „Neten a Cégem” kezdeményezés célja, hogy bevezesse az internet használatába azokat a kisvállalkozásokat, melyek valamilyen árut vagy szolgáltatást értékesítenek, de jelenleg nem elérhetők weboldalakon keresztül: a szolgáltatás keretében ezek a kisvállalkozások honlapot, tárhely-, és banki szolgáltatásokat kapnak, fél éven át ingyen.

Nyitrai arra hívta fel a figyelmet, hogy a szervezők hagyják nyitva a csatlakozni szándékozó vállalkozások előtt a kapukat, hogy még több vállalkozás vehessen részt a magyar kkv-k megerősítésében.

Munkahely, munkahely, munkahely, ez a kormány jelszava, ezért örülünk az olyan piaci, piacerősítő kezdeményezéseknek, melyek ugyanezt a célt szolgálják – fogalmazott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációs államtitkára.

Forrás: nyitraizsolt.hu