Online rendezik meg a DOKK 2020 digitális oktatási konferenciát

2020. október 13. kedd, 08:56
Idén online rendezik meg a DOKK 2020 Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítást a Digitális Jólét Programhoz kapcsolódva, október 14. és 16. között.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
A Digitális Jólét Program sajtóirodájának hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a konferencia nagy hangsúlyt fektet a koronavírus-járvány következményeinek feltárására. Fő témái között szerepelnek a távoktatásban jól használható, a digitális oktatáshoz kapcsolódó innovatív pedagógiai és technológiai megoldások, az intézményi és humánerőforrás-fejlesztési lehetőségek, valamint a magyarországi és nemzetközi jó gyakorlatok.

Az előadások többi között foglalkoznak majd azzal is, hogyan jelenik meg a digitális kompetencia a Nemzeti alaptantervben és a kerettantervben.

A konferencia megrendezése A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása című kiemelt uniós projekt megvalósulásához járul hozzá - írták.


A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.digitalisjoletprogram.hu/hu/hirek/dokk2020-digitalis-oktatasi-konferencia-es-kiallitas honlapon lehet.

DJP/MTI