Sürgősen állást keresőknek készült új mobilapp

2016. október 12. szerda, 08:04 • www.hirado.hu
Másként közelít az álláskereséshez az új, főként fizikai munkára, szakmunkára, vendéglátásra és adminisztrációs állásokra specializálódott alkalmazás. A Mobil Munka lényege, hogy az olyan munkáknál, amelyeknél nem létfontosságú a többkörös felvételiztetés, a végletekig egyszerűsíti a jelentkezést. Az alkalmazás felépítése a népszerű Tinder párkeresőére hasonlít: a közelben található és az érdeklődés alapján megjelenő lehetőségek között tudnak vele szemezgetni a munkakeresők. Akár önéletrajz nélkül, telefonon vagy sms-ben is lehet jelentkezni.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

Ma már a magyarok harmada mobilon keres munkát, ráadásul elvárja az egyszerűséget és a gyorsaságot. Erre a trendre válaszol az alkalmazás.

A munkáltatóknak pedig sokkal rugalmasabban kell kezelniük a felvételi folyamatot, ha meg akarják találni a megfelelő jelentkezőt. Felszolgálói, kozmetikus, vendéglátós, vagy eladói állásnál a fejlesztők szerint elég, ha a személyes találkozón bizonyít a jelentkező, minden más bonyodalom felesleges. Leginkább ezekre a szakmunkás állásokra koncentrál az ingyenes hirdetésfeladást biztosító alkalmazás.

Már induláskor több ezer állására lehet jelentkezni Az Apple Store-ból és a Google Play áruházból letölthető app felületén.