Új elnök az ipari parkok egyesületénél

2011. augusztus 26. péntek, 07:38 • MTIipari park, IPE, Fekete Roland
Fekete Roland közbeszerzési, befektetési szakértő és gazdasági büntetőjogi szakjogász lett az Ipari-, Tudományos-, Innovációs- és Technológiai Parkok Egyesületének (IPE) új elnöke; az IPE a következő időszak meghatározó feladatának tartja, hogy az ipari parkokban lendületet kapjon a tőkebevonás, és hogy javuljon a parkokba települt cégek és az egyetemi tanszékek, akadémiai intézetek közötti kapcsolat - közölte az egyesület csütörtökön az MTI-vel.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
    A közlemény szerint az új elnökség "az ipari parkok fejlesztésével, működtetésével, üzemeltetésével kapcsolatos szakmai területeken átfogó kompetenciával rendelkeznek, képesek az egyesületi munka megújítására".
    A közgyűlés állást foglalt abban is, hogy az Új Széchenyi Terv keretein belül az ipari parkok fejlesztése ismét meghatározó legyen. Az elhangzottak szerint alapvető célkitűzés, hogy az egyesület és a parkok közötti kapcsolat mindinkább élő legyen, így a szektor szervesebben épülhet majd be az ország gazdaságpolitikájába.
    A tisztújító közgyűlésen az elnökség tagjai Bolyky János Antal, Brányi Endre, Hargitai Gábor, Takács Ernő, Polgárné Májer Ildikó, Révai András, Tóth Ferenc, Forrás Gyula, Csesznak Tamás László, valamint Gályász József lettek.
Kapcsolódó dosszié: Személyi hírek