Újabb szórakoztató funkciókat kaptak a Tesla autói

2019. július 29. hétfő, 08:00 • hirado.hu
A Tesla tulajdonosai hamarosan autójuk fedélzeti számítógépeiken válogathatnak a világ legnagyobb streamszolgáltatójának, valamint a videómegosztó oldalának kínálatából.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A The Verge írásában idézik Elon Musk Tesla vezér minapi bejelentését, amely arról szólt, hogy hamarosan elérhetők lesznek a Tesla elektromos autóiban a Netflix és a YouTube szolgáltatásai. Ezzel tovább bővülnek a szórakoztató funkciók.

Számos videójáték már elérhető az óriás érintőképernyőkön. Ilyen a Fallout Shelter,  a Cuphead vagy a Beach Buggy Racing 2. A múlt héten a kínálat tovább bővült a Tesla Arcade sakkszimulációs játékával.

A cég közlése szerint ezek a szórakoztató programok vezetés közben nem, csak parkoló üzemmódban használhatók, annak ellenére, hogy a Tesla járművei önvezető módban is képesek haladni.

A The Verge cikkében megemlítik, hogy 2017-ben az Uber sofőrszolgálat egyik önvezető járműje halálos kimenetelű balesetet okozott. A volán mögött a sofőr akkor éppen az egyik népszerű zenei tehetségkutató adását nézte a fedélzeti kijelzőn.