Vályi-Nagy Vilmos miniszteri biztosként felügyeli a kormányzati informatikai fejlesztéseket

2011. október 21. péntek, 20:07 • KormányportálVályi-Nagy Vilmos, miniszteri biztos
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter döntése alapján 2011. október 17-től hat hónapon keresztül Vályi-Nagy Vilmos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kormányzati informatikáért felelős helyettes államtitkára felügyeli miniszteri biztosként a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökséggel (KIFÜ) kapcsolatos feladatokat. Vályi-Nagy Vilmos miniszteri biztosként koordinálja a 2010 decemberében létrejött KIFÜ további átszervezéséhez, működésének hatékonyabbá tételéhez szükséges feladatokat és ellenőrzi azok végrehajtását. A kinevezés alapján a KIFÜ elnökének jogkörébe tartozó döntések csak a miniszteri biztos előzetes jóváhagyásával illetve ellenjegyzésével hozhatók meg az egységes és összehangolt kormányzati célok hatékony megvalósítása érdekében.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása
A kinevezés alapján a KIFÜ elnökének jogkörébe tartozó döntések csak a miniszteri biztos előzetes jóváhagyásával illetve ellenjegyzésével hozhatók meg az egységes és összehangolt kormányzati célok hatékony megvalósítása érdekében.

A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség feladata a rendelkezésre álló források felhasználásának optimalizálása mellett olyan kormányzati szintű fejlesztési projektek lebonyolítása, amelyek hozzájárulnak egy egységes és átjárható technikai közeg megteremtéséhez a közigazgatáson belül.

Kapcsolódó dosszié: Személyi hírek