Virtuális személyi edzőtől az intelligens zajfelismerőig - magyar cégek a CeBit-en

Tizenkét magyar cég mutatkozik be Hannoverben a ma megnyílt CeBIT információtechnológiai kiállításon a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) segítségével, összesen 50 négyzetméteren – tudatta a Nemzeti Külgazdasági Hivatal. A HITA által szervezett komplex program egyedülálló lehetőséget nyújt a hazai vállalkozásoknak: a kiállítás ideje alatt kerül sor a "Future Match" üzletember találkozóra az Enterprise Europe Network hálózat szervezésében. Az esemény kiváló lehetőséget biztosít az ICT területen tevékenykedő vállalkozásoknak új üzleti lehetőségek, partnerek vagy K+F kapcsolatok felkutatásában, kiépítésében.

Twitter megosztás
Cikk nyomtatása

A 2012-es Future Match-en 39 országból 390-an vettek részt 1500 tárgyalást lebonyolítva – jóval többen, mint az azt megelőző években bármikor. Míg a tavalyi évben 8 cég vett részt az üzletember találkozón, idén 13 vállalat képviselője regisztrált és utazott ki a szektor legjelentősebb kiállítása alatt megrendezendő programra.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal a kiállító cégek mellett további 20 ICT-vállalkozás képviselői számára biztosított belépőjegyeket, valamint az Út a Harmadik Évezredbe Közgazdasági és Külkereskedelmi Szakközépiskola 20 diákja számára is lehetővé tette a CEBIT-en való részvételt.

A kiállítók: A 3d Kreatív Innovációs Klaszter a 3d teljes spektrumát lefedő vállalati összefogás, a 3D fejlesztéstől kezdve a gyártáson át a terjesztésig, marketingig. Az Attrecto Zrt. egy nemzetközileg is elismert mobil alkalmazás fejlesztő vállalkozás. A CeBIT-en való részvétellel a cég ezt a pozícióját kívánja tovább erősíteni komoly és fizetőképes nemzetközi ügyfelek és partnerek felkutatásával. Az Aximit Pro Kft. egy innovációval szeretne bemutatkozni a CeBIT-en: a ReSoNo fantázia névre hallgató univerzális mérőeszköz első kiépítésében környezeti zaj forrásszelektív mérésére lesz alkalmas. A CO3 Kft. új generációs online ügyviteli rendszerével jelenik meg a CeBIT-en, mellyel egyszerűen kezelhetőek bárhonnan, bármikor akár mobil eszközről is a cégek ügyei. A COMFORT-SOLUTION Kft. fő szakterülete az adat, hang, fax és kép kommunikációs, valamint rendszer felügyeleti eszközök fejlesztése, forgalmazása, installálása.A Dension Audio Systems Kft. a világ egyik vezető high-tech elektronikai termékeket és megoldásokat fejlesztő magyar vállalata. A Dolphio Consulting Kft. idén negyedik alkalommal vesz részt kiállítóként a CeBIT-en. Idén a gépi látáson és képfeldolgozáson alapuló termékeik és fejlesztéseik mellett nemzetközi online szolgáltatásaikat is reklámozni kívánják. A Geoview Systems Kft. több mint 20 éve hatékonyan működő magyar tulajdonú számítástechnikai vállalkozás. Színvonalas szolgáltatásaival és minőségi kutatás-fejlesztési tevékenységen alapuló termék portfoliójával a hazai informatikai piac elismert szereplője. Az Inventure Autóelektronikai Kutató és Fejlesztő Kft. 1997-ben alakult meg azzal a céllal, hogy a magyar és a nemzetközi autóelektronikai piacon olyan hiánypótló termékekkel jelenjen meg, amelyek magas műszaki színvonalon speciális fogyasztói igényeket elégítenek ki. A Leichter Irodatechnika Kft. benzinkút kassza és tankoló automatafejlesztéssel foglalkozik.A Leichter Irodatechnika Kft. benzinkút kassza és tankoló automatafejlesztéssel foglalkozik. Az Unicomp Informatikai Kft. évek óta foglalkozik vezeték nélküli érzékelő hálózatok (WSN) és komponenseik kiépítésével, fejlesztésével, forgalmazásával.

A kiállító magyar cégekről további információk találhatók a Nemzeti Külgazdasági Hivatal oldalán.