Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
97 találat a(z) "adat" cimkére.

Ellentmondás az adatokban

2022. január. 28. 08:17
Az adatok felhasználása volt a fókuszban Rakoncza Zsolt előadásában az Infotér októberi konferenciáján. A DELL Technologies Magyarország vezérigazgatója az adatok megszerzéséhez szükséges infrastruktúra és az elemzésekhez szükséges készségek kialakításának összefüggéseiről beszélt, melyek alapján jól megalapozott üzleti döntések hozhatók.

Maximizing the Potentional in Data & AI

2022. február. 07. 09:23
Mennyire fontosak az adatok most és a jövőben, és mire van szükség ahhoz, hogy az ambíciót tettekre váltsuk? Az adatokat, a mesterséges intelligenciát és a digitalizációt sokan egyfajta kiegyenlítőnek tekintik a vállalatok, szervezetek, intézmények, sőt országok számára. Ebben a nemzetközi panelben megvizsgáltuk a digitális technológia szerepét, és azt, hogy az adatok felhasználása hogyan segítheti az állami vagy magánszervezeteket mérettől, régiótól vagy...

Robbanás előtt az adatpiac

2020. november. 04. 09:38
Az adat az új olaj – már tudjuk, hogy értékes, tárolni, gyűjteni kell. Hol tart ebben a hazai piac egyik legerősebb szereplője, a Magyar Telekom. Mihályi Gáborral, a Magyar Telekom nagykereskedelmi igazgatójával - november 2-ától a T-Systems operációs és standard megoldások igazgatójával - beszélgettünk az Infotér Konfrencián.

Közzétették az új uniós adatkezelési és mesterséges intelligencia stratégiát

2020. február. 20. 06:55
Az Európai Bizottság közzétette az adatkezeléssel és a mesterséges intelligenciával kapcsolatos stratégiáját szerdán Brüsszelben. Az Európai Unió javaslattevő és végrehajtó testülete olyan európai digitális átalakulást szorgalmaz az unióban, amely a társdalom minden rétege számára működőképes, emberközpontú, tisztességes és elsősorban megbízható, emellett elősegíti a fenntartható fejlődést, élénkíti a gazdaságot, új lehetőségeket nyújt a vállalkozások számára. A...

Minden idők legmagasabb bírságát fizetheti a Google visszaélés miatt

2019. szeptember. 02. 09:00
Lényegében elismerte felelősségét, és akár 150-200 millió dollár bírságot is fizethet a YouTube videós platform tulajdonosa a Google az amerikai szövetségi kereskedelmi bizottságnak (FTC) adatvédelmi visszaélések miatt – írta a The Verge amerikai hírportál. Sokan nem tartják elrettentőnek a várható büntetés összegét.

Illuzionistákat megszégyenítő átverések: a top 4 e-mailes adathalászati trükk

2019. március. 26. 09:00
A phishing nem tűnik el, csak átalakul. A tavalyi év legtöbbet konyhára hozó támadásai ugyanis még szofisztikáltabb, még dörzsöltebb módon láttak napvilágot, sajnos itthon is. Az adó-visszaigénylős csalástól a csomagkiszállításig, összegyűjtöttük a négy leggyakoribb adathalászati technikát.

Biztonsági rést találtak egy Tesla Model 3-on, el is vitték a kocsit a hackerek

2019. március. 25. 11:00
A hatásvadász cím ellenére azonban közel sem arról van szó, hogy enyves kezű hackerek menet közben lovasítottak meg egy autót, hanem arról, hogy a Tesla megint jófej volt.

Személyes adat vagy pénz: mit féltsünk jobban a hackertől?

2019. március. 19. 09:00
A Cisco legfrissebb globális kiberbiztonsági kutatása arra kereste a válasz, hogy a kibertámadások során mi az elsődleges célpont. De nem csak a motiváció áthelyeződésében, hanem a támadási módszerben is változás állt be.

Szigorítana az IoT-eszközök biztonsági szabályozásán a brit kormány

2019. június. 19. 12:00
A szigetország azt tervezi, hogy a csatlakoztatott készülékek kibertámadások elleni védelmét megerősítő jogszabályokat vezet be. A digitalizációért felelős miniszter májusban ismertette a tervezett intézkedéseket.

Több mint százmillió banki ügyfél adataihoz jutott hozzá egy hekker

2019. július. 30. 09:00
Több mint százmillió amerikai és hatmillió kanadai banki ügyfél személyes adataihoz jutott hozzá egy számítógépes kalóz – közölte hétfőn a Capital One amerikai bank, hozzátéve, hogy a tettest már őrizetbe vette a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).

összesen: 97 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10