Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
51 találat a(z) "adatbiztonság" cimkére.

Költséghatékony IT-biztonsági megoldásokkal segít a Fortinet

2020. november. 12. 13:27
A koronavírus-járvány miatt az életünkből, ha lehet, még nagyobb részt kapott az online jelenlét. Otthonról dolgozunk/dolgoztunk, az ügyeinket is számítógépen keresztül vagy telefonról intéztük, a személyes kapcsolataink jelentős része is átkerült az online térbe. Mindez maga után vonja az online tér biztonságának kérdését. Nő a felhasználók támadási felülete és gyakrabban válhatnak áldozatokká. A Foritnet azért dolgozik, hogy ügyfeleinek ezekre a kihívásokra egy...

Robbanás előtt az adatpiac

2020. november. 04. 09:38
Az adat az új olaj – már tudjuk, hogy értékes, tárolni, gyűjteni kell. Hol tart ebben a hazai piac egyik legerősebb szereplője, a Magyar Telekom. Mihályi Gáborral, a Magyar Telekom nagykereskedelmi igazgatójával - november 2-ától a T-Systems operációs és standard megoldások igazgatójával - beszélgettünk az Infotér Konfrencián.

Az autó új neve Skynet – önvezető járművek, mesterséges intelligencia

2020. január. 20. 07:55
Évről évre megduplázódik a drónok száma a légtérben, az önvezető autók pedig már, ha nem is a spájzban, de a garázsból vannnak, és néhány éven belül már az utakon lesznek. Sőt, már az repülő dróntaxik kora is talán közelebb van, mint hinnénk. A közlekedés sok szempontból egyre inkább a mesterséges intelligenciára támaszkodik. Mit fog megidézni a jövő? A terminátort, Az ötödik elemet, esetleg Asimov robotokkal zsúfolt világát? MI, felhő és IoT minden mennyiségben...

Még mindig az e-mailek rejtik a szervergyilkos trójai falovakat

2019. március. 08. 09:00
Az e-mail továbbra is az első számú fenyegetés marad, a legnagyobb kihívást pedig a felhasználók és munkavállalók biztonságtudata jelenti az információbiztonsági vezetők számára 2019-ben - állapította meg a Cisco legfrissebb globális kiberbiztonsági kutatása, amelyet csütörtökön Budapesten háttérbeszélgetésen mutattak be.

A kétlépcsős Facebook azonosítás átka

2019. március. 05. 14:00
A közösségi média óriás néhány éve elérhetővé tette a kétlépcsős azonosítást, amely során a telefonszámot is meg kell adni a belépéshez, ami jó biztonsági megoldás. Ugyanakkor van egy nagyon kellemetlen hátránya, ami most bombaként robbant.

A kiberbiztonsági kérdéseket nem lehet szőnyeg alá söpörni

2019. május. 21. 12:00
Globális szinten a legnagyobb értékben elkövetett bűncselekmények az illegális digitális adatszerzéshez, informatikai rendszerek feltöréséhez köthetőek.

IoT-eszközök: még mindig sok a biztonsági rés

2019. június. 17. 11:00
A különféle, világhálóra csatlakozó hangszóróknak és nyomtatóknak nagy hasznát lehet venni a munkahelyeken is, ugyanakkor a Dolgok Internetéhez kapcsolódó készülékek a hackerek célpontjai is lehetnek.

Digitalize Now 2019

2019. december. 20. 14:36
A 2019-es ITOSZ Konferencia a digitalizáció körül forgott. Számos előadó képviseltette magát mind az állami, mind a céges szektorból. De mit is jelent, miért is fontos igazán egy vállalkozás számára a digitalizáció fogalma? Mire kell figyelni, és mit hoz a konyhára, ha ebben a témában meghozzák a legfontosabb stratégiai döntéseket? Dr. Solymár Károly Balázs, infokommunikációért felelős helyettes államtitkár videoüzenetben beszélt erről a résztvevőknek.

Érdemes óvatosan bánni az adatözönnel

2018. szeptember. 21. 09:00
A technológiai fejlődésnek a rengeteg előny mellett természetesen van hátulütője is. A készülékek használatával hatalmas mennyiségű személyes adat keletkezik, amellyel visszaélhetnek azok, akik illetéktelenül hozzáférnek. És bár sokan az állandó figyelmeztetések ellenére sem foglalkoznak a kockázattal, mondván, hogy nincs titkolnivalójuk, ez nem ilyen egyszerű.

Így védekezzünk a csalóktól, ha pénzt küldünk

2018. október. 02. 08:00
Minden negyvenedik magyar pénzküldőt csalók próbálnak meg átverni, ezért a pénzküldőket fenyegető legjellemzőbb csalási formák ellen dolgozott ki tanácsokat a Corner Group. A külföldi csalók, különböző álhírekkel, trükkökkel és megtévesztéssel próbálják az áldozatukat rávenni arra, hogy készpénzt küldjenek számukra.

összesen: 51 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6