Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
176 találat a(z) "alkalmazás" cimkére.

Ingyenes tévés-rádiós mobilappot készített a közmédia

2016. október. 27. 13:56
A Médiaklikk alkalmazással egyszerre a tenyerünkben (a zsebünkben) lehet a tévé és a rádió. A multimédia-portálon akár élőben is lehet követni a közmédia a különböző csatornáit, köztük a Duna sikersorozatait – Egynyári Kaland, Munkaügyek -, vagy az M5 nyelvleckéit is. Elkészült a portál mobilapplikációja, amely még kényelmesebbé teszi a tartalmak megtekintését, hiszen az applikációból egyenesen az okostévénkre irányíthatjuk azokat egy közös wifivel.

Sürgősen állást keresőknek készült új mobilapp

2016. október. 12. 08:04
Másként közelít az álláskereséshez az új, főként fizikai munkára, szakmunkára, vendéglátásra és adminisztrációs állásokra specializálódott alkalmazás. A Mobil Munka lényege, hogy az olyan munkáknál, amelyeknél nem létfontosságú a többkörös felvételiztetés, a végletekig egyszerűsíti a jelentkezést. Az alkalmazás felépítése a népszerű Tinder párkeresőére hasonlít: a közelben található és az érdeklődés alapján megjelenő lehetőségek között tudnak vele szemezgetni a...

Nem tudják már könnyen átverni a használtautó-vásárlókat

2016. november. 22. 07:47
Mobil applikáción keresztül is elérhetővé vált a tavaly októberben indított online gépjárműadat-lekérdező szolgáltatás. Az iPhone-ra és Androidra letölthető alkalmazás segítségével információt kaphatnak a vevők a megvásárolni kívánt használt gépjármű kilométeróra-állásáról, eredetiségéről, tényleges állapotáról. A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala (KEKKH) tájékoztatása szerint havonta átlagosan több mint 50 ezer használt gépjármű...

Ingyenes tolmács, aki mindig segít - még offline is

2016. november. 14. 07:30
Utazáskor aranyat ér egy fordító, aki folyamatosan velünk van, nem kell billentyűzeten pötyögni-érinteni, hogy magyarul is értsünk egy feliratot. Sőt, máskor is jó jöhet: képernyőn, plakáton olvasható feliratnál is kényelmesebb, ha a hosszadalmas – és telefonon nehézkes – beírás helyett egyszerűen csak lefotózzuk – és már fordít is. A Google ingyenesen letölthető Fordítója gépeléssel 103, offline üzemmódban 52 nyelven működik.

IFTTT: okosprogramozás kezdőknek

2016. november. 04. 08:27
Akár az átlagfelhasználóknak tervezett IFTTT-t, akár a vállalati szférát célzó Microsoft Flow-t használja, a személyre szabható parancsok segítségével megkönnyítheti életét. A legtöbb programozó a „ha X, akkor Y” jellegű parancsok tervezésével kezdi. Az alkalmazások legnagyobb része ezen az elven működik, elég például egy okos-riasztórendszerre gondolni: ha a megadott időintervallumban (amikor a tulajdonos nincs otthon) a szenzorok mozgást érzékelnek, azonnal...

Még több szülőnek elérhető a Zsebdoktor

2016. március. 20. 12:38
Az azonnali és személyes gyermekorvosi segítségre lehetőséget adó alkalmazás Androidon kívül már iOS-telefonokra is telepíthető. A decemberben indult Zsebdoktor alkalmazás első körben diagnosztikai szolgáltatással segíti a szülőket: egyértelmű kérdések mentén segít eldönteni, hogy mekkora a baj. Ha itt nem kapnak megnyugtató választ, akkor következhet a telefonos segítségkérés lehetősége. Jelenleg 10 gyermekorvos áll állandó, 24 órás készültségben.

Forradalmi változás jön a bolti vásárlásban

2016. május. 18. 15:28
Elérhetővé válik a magyar fogyasztók számára az eBlokk, amelytől gyors elterjedést várnak, hiszen modern, igazodik a XXI. századi informatikai igényekhez és környezetbarát.

Mobilalkalmazással segítik a helyi borok kóstolását Balatonfüreden

2016. május. 13. 15:50
A Balatonfüred-Csopaki borvidék fiatal borászainak szombati balatonfüredi borkóstolóján debütál a Kóstolom nevű alkalmazás - közölte a szoftvert fejlesztő cég kommunikációs vezetője az MTI-vel.

Az Uber kegyeiért verseng a Microsoft, a Google és az Amazon

2016. május. 11. 11:04
Hét éves működése után a privát taxizásban utazó vállalkozás fontolgatja, hogy kihelyezi a szervereit. Hatalmas üzletről van szó.

Elromlott a mobil, de nem is

2016. május. 10. 09:28
Tömegesen veszik vissza a hibátlan telefonokat a mobilszolgáltatók. Négyből három garanciális készüléknek semmi baja azon kívül, hogy a használója túl sok alkalmazást telepített rájuk. Semmi baja a Blancco Technology Group felmérése szerint a garanciális hibajavításra visszavitt okostelefonok többségének. Mivel azonban a szolgáltatók nem végzik el helyben a készülékek belső működésének ellenőrzését, legtöbbször nekik kell fedezni a hibátlan telefonok...

összesen: 176 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11