Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
176 találat a(z) "alkalmazás" cimkére.

Mobilalkalmazáson az Országgyűlés munkája

2016. augusztus. 26. 15:12
Okoseszközön keresztül is nyomon lehet követni a parlament munkáját. A Ház honlapján pénteken megjelent tájékoztatás szerint az Országgyűlés Hivatalának applikációja folyamatosan frissülő információkat kínál a plenáris és bizottsági ülésekről, ezeknek időpontját például a mobilkészülék naptárába lehet menteni és értesítéseket kérni. Az aktuális irományokat le lehet tölteni és hozzá lehet férni a parlamenti képviselők, nemzetiségi szószólók és bizottságok adataihoz.

Vásárlásösztönző applikációt támogat a tőkebefektetési alap

2016. augusztus. 26. 09:02
Vásárlásösztönző alkalmazás piacra lépését támogatja a Széchenyi Tőkebefektetési Alap (SZTA), a 60 millió forintos befektetéssel elsősorban a startup IT-cég mobilalkalmazásának továbbfejlesztését és magyarországi elterjesztését finanszírozza.

Kisebb lesz a számla ezzel az ingyen appal

2016. augusztus. 16. 07:06
Mérhetően kevesebbet fogyasztanak a mobilok az Opera Max telepítésével. Van iOS-re is javaslat. Úgy takaríthat meg a felhasználó a számlából, hogy nem kell tenni érte különösebb erőfeszítést. Csak az ingyenes Opera Maxot kell installálni, amely akár felére csökkenti a mobil adathasználatát, mivel tömöríti a letöltött adatokat. Olyan népszerű szolgáltatásokon tesztelték, mint a YouTube, a Netflix, a Spotify, az Instagram és a Chrome. A Thing kipróbálta, Pokemon...

Már mobillal lépnek be a fesztiválozók

2016. augusztus. 16. 06:56
Eddig közel 10 ezren vásárolták mobiltelefonos alkalmazással a fesztiválbelépőjüket. A Sziget után a Balaton Soundot és a VOLT Fesztivált keresték a legtöbben. Az átlagos okostelefonos vásárló a TOP 3 fesztivált részesíti előnyben, 2 belépőt, vagy bérletet vesz, és nem gondolkozik túlzottan előre: a VOLT esetében 8, a Balaton Soundra pedig 3 nappal az adott nap előtt vásárolja meg a jegyet.

Borturistáknak készült okostelefonos alkalmazás

2016. augusztus. 05. 09:12
A Kóstolom névre keresztelt applikáció segítségével egy gombnyomásra elérhetők a legfontosabb tudnivalók Magyarország 22 borvidékének borairól, borászatairól, illetve vendéglátó- és szálláshelyeiről. Az applikáció a TripAdvisor mintájára átfogó kalauzként segíti a tájékozódást az ország borvidékein és Budapesten elérhető boros-, gasztro-, és szállás kínálatról.

Okostelefonon is felismerhetjük a madarakat

2016. április. 22. 13:01
Magyarország 157 leggyakoribb madárfajának felismerését segíti az ország első, ingyenesen letölthető okostelefonos madárhatározó alkalmazása, amelyet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesülettel közösen készített. Az Android és iOS rendszereken futó applikáció az országban előforduló 157 leggyakoribb madárfaj terepi azonosításához nyújt segítséget 269 színes illusztrációval, 203 madárhanggal és részletes...

Építkezőknek: e-építési napló már mobilon is

2016. április. 12. 15:06
Nyilvános tesztidőszakkal nyitnak az elektronikus építésügyi mobiltelefonos alkalmazások, elsőként az e-napló androidra fejlesztett applikációját véleményezhetik a felhasználók. A felhasználók napi jelentéseket és eseti bejegyzéseket vihetnek fel a hagyományos e-naplóval szinkronban működő alkalmazásba - akár az építkezés helyszínén is, egy mobiltelefon segítségével -, mindezeket pedig a megrendelő is nyomon követheti saját telefonján. A Lechner Tudásközpont...

Gondolkozás nélkül törölje ezeket az alkalmazásokat

2015. szeptember. 25. 18:55
Érdemes átnézni a mobilt, mert maga az Apple tette közzé a rosszindulatú szoftverrel fertőzött applikációinak a „toplistáját”. Még a hét elején robbant a hír, hogy 344 malware fertőzött (malware = malicious software, azaz rosszindulatú szoftver) app kapott helyet a mindeddig biztonságosnak tudott Apple Store-ban. Köztük olyanok, mint a hatalmas felhasználótábort magáénak tudó WeChat, meg a népszerű névjegykártya szkenner CamCard.

Világújdonság az angoltanulást segítő új magyar oldal

2015. szeptember. 14. 20:05
Leegyszerűsíti az angol nyelv tanulását a hétvégi Nyelvparádén bemutatott új, magyar fejlesztésű alkalmazás, amely a szöveget gombnyomásra szótárazza és leckévé alakítja.

Hasznos high-tech cukiság: házikedvenc-felügyelet mobilról

2015. szeptember. 09. 16:09
Hamarosan házi kedvenceinkkel is játszhatunk a telefonunkon keresztül. A PocketBook Petcube-bal készített terméke az IFA-n mutatkozott be. Egy alkalmazáson keresztül a beépített kamerával, hangszóróval, mikrofonnal és wifivevővel rendelkező Petcube segítségével a világ bármely pontjáról lehetővé válik az otthon maradt háziállatokkal folytatható valós idejű kommunikáció, a beépített lézermutató segítségével pedig akár a közös játék is. A széles látószögű kamera...

összesen: 176 db | 10 db/oldal

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13