Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
107 találat a(z) "Android" cimkére.

Huszonegy Android-alkalmazás, mellyel megkopaszthatják - itt a lista!

2020. január. 27. 06:17
A Sophos kutatói 21 olyan veszélyes alkalmazásra figyelmeztették az Android-felhasználókat, amelyek több tízezer forinttal rövidíthetik meg a figyelmetlen feliratkozókat.Egy új kutatás alapján az Android-felhasználóknak érdemes odafigyelniük, hogy mit töltenek le, mert egy-egy rossz gombnyomásnak súlyos következményei lehetnek – írta a Mirror.

A Waze megkapja az Androidra a Google digitális asszisztensét

2019. június. 17. 09:00
Hangvezérléssel fog működni a Waze, többet nem kell a kezünkbe venni a telefont vezetés közben.

Kitart az Android operációs rendszer mellett a Huawei

2019. július. 19. 12:00
A Huawei saját fejlesztésű mobil operációs rendszere a Hongmeng nem okostelefonok, hanem mobil hálózatra kapcsolt ipari és lakossági berendezések számára készül – jelentette ki a Huawei Technologies igazgatótanácsának tagja, első alelnöke Catherine Chen, hangsúlyozva, hogy cége továbbra is az Android operációs rendszert használja majd okostelefonjai rendszerszoftvereként.

Létrejön az AirDrop hasonmása az Android számára

2019. július. 05. 08:00
Az új technológia az AirDrop-hoz hasonlóan működik, azzal a különbséggel, hogy a fájlátvitelhez Wi-Fi-t és Bluetooth-t is használ, internet kapcsolat nélkül.

Az Android One után az Android Go-val próbáloznak

2018. március. 03. 16:45
Az idei barcelonai Mobile World Congress rendezvényen debütált az Android Go, a Google mobil operációs rendszerének karcsúsított változata.

Hová lett az okostelefonok sokszínűsége?

2018. május. 16. 07:37
Pár év alatt a piac átrendeződött. A versenyben maradók pedig mindjobban hasonlítanak egymásra. Milyen régen volt 2010, amikor még sokféle, egymással versengő és egészen más lehetőségeket kínáló okostelefonok között lehetett választani. Érdemes visszapillantani a Nagy Időkre a Statista diagramjának segítségével.

5 dolog, amit kapcsoljunk ki az új telefonban

2018. május. 07. 12:00
Nem kötelező, de a felhasználói elvárásoktól függően többnyire érdemes. Pont az a szép az Androidban, hogy kedvünkre beállítható. Valamennyien olyan okostelefont akarunk, amelyik gyorsan betölti az alkalmazásokat és hosszú – minél hosszabb – üzemidőt biztosít. És nincs olyan méretes tárhely, vagy akkumulátor, amelyiknek ne tenne jót egy kis gondoskodás.

Csendben védelmez és minősíti a felkeresett weboldalakat

2018. január. 30. 09:26
Böngészés közben is a magánéletet oltalmazza a most megújult, ingyenes és biztonságos bővítmény. Már több millió felhasználó privát életét biztosítja a DuckDuckGo: minap teljesen megújították, érdemes kipróbálni, ha eddig még nem tettük volna. Mitől is óv? A webhelyek többsége – a Google-tól a Facebookig, az ismertektől az ismeretlenekig – rejtett nyomkövetőket alkalmaz. Egyes források szerint a Google-trackerek például az összegyűjtött adatok 76% -át másoknak...

Miért lassul le idővel az összes okostelefon?

2018. január. 18. 17:15
Sokak tapasztalata: a kezdetben zökkenőmentesen működő Android mobil befékeződik, s nehézkesen, döcögve kezdi teljesíteni a feladatokat. Ismerős? Az ablakok nem pattannak fel többé, a menü akadozik, a programok az ikonjuk érintése után sokára indulnak el. Némi aktualitást ad a kérdésnek, hogy az Apple maga ismerte el decemberben, hogy szándékosan lassítja az iPhone-okat.

Akad vírus még a Google Play Áruházban is

2018. február. 27. 16:30
A többségét azelőtt törölték, mielőtt bárki letöltötte volna. És miért ilyen nehéz frissíteni az Androidot?

összesen: 107 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11