Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "Anglia" cimkére.

Ígéretes ötletek a Telekom innovációs versenyén

2014. május. 30. 09:15
Az idén 34 pályázat érkezett a Telekom nemzetközi innovációs versenyének magyarországi elődöntőjére, közülük a legjobbnak ítélt ötlet, az ANGL elnevezésű video-broadcasting applikáció indulhat a Krakkóban rendezendő nemzetközi döntőben - közölte a Magyar Telekom az MTI-vel. Az idén második alkalommal meghirdetett versenyre diákok csapatai, startup ötletekkel rendelkező vállalkozók és újonnan alakult informatikai vállalkozások jelentkezhettek különböző kategóriákban.

Az angol Ofcom a vidéki területeken is növeli 4G-s lefedettségét

2012. január. 26. 08:43
Az Ofcom, azaz az angol állami telekommunikációs szabályozó hatóság (Office of Communications) felülvizsgálta eddigi indítványát a negyedik generációs mobilhálózati tenderrel kapcsolatban. Olyan intézkedéseket tervez, amelyek révén a lefedettség 98 százalékos is lehet az Egyesült Királyságban. A tender nyertesének biztosítania kell a nagy-sebességű hálózatot az úgynevezett not-spot területeken is, ahol még nem sikerült kiépíteni a szélessávú hálózatot. Az...

Anglia felhagy a központosított, elektronikus kórlapok rendszerével

2011. szeptember. 23. 08:15
Az angol állami egészségügyi szolgálat hatalmas informatikai beruházása, amely az elektronikus kórlapok országos rendszerének kiépítését jelentette volna, régóta botrányok sorát produkálta. Mindeközben a rendszer képtelen az eredetileg megfogalmazott célokat teljesíteni, ezért a programot törlik.

Online rágalmazási ügyek Angliában és Walesben

2011. augusztus. 30. 07:52
A szakértők szerint az elmúlt évben duplájára nőtt az olyan online rágalmazási esetek száma, melyek bíróság elé is kerültek. A növekedéssel összefüggésbe hozható a szociális médiával foglalkozó weboldalak elterjedése, ebbe a kategóriába sorolható például a Facebook, vagy a Twitter.

Vidéki szélessávú finanszírozási alap Angliában és Skóciában

2011. augusztus. 23. 13:02
Mintegy 363 millió font támogatást kaptak Anglia és Skócia vidéki területei a szélessávú internetkapcsolatuk javításának céljából. Cumbria kapta a legnagyobb összeget, több mint 17 millió fontot, amelyből a lakások 96,2 százaléka részesülhet. Ezzel szemben London nem kapott semmit, mivel feltételezhető, hogy az ottani magán-beruházás a fővárás minden részét fedezi majd.