Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
186 találat a(z) "Balatonfüred" cimkére.

A Vodafone Gigabit Nettel érkezett a X. Infotérre

2020. február. 05. 11:10
Amanda Nelson vezérigazgató előadása teljes mértékben az 5G körül forgott. A most 20 éves Vodafone egy 5G sátrat is felállított a tizedik Infotéren az Anna Grand Hotel előtt, ahol a résztvevők is megtapasztalhatták az új technológia nyújtotta élményt. Az érdekfeszítő előadáson bemutatásra került egy különleges egészségügyi projekt is, amely a Virtuális Valóság eszközével igyekszik segíteni a tartós kórházi segítségre szoruló gyermekeket a gyógyulásban.

Innováció az ügyintézések megkönnyítésére – Formanek Gyula előadása

2020. február. 05. 10:41
Formanek Gyula arról beszélt a X. Infotér Konferencián, hogy a Pillér Kft. hogyan tudja segíteni a NAV-ot az informatikai feladatok elvégzésében. A 100%-osan állami tulajdonban levő Pillér Kft. ügyvezetőjének előadásában a cég ismertetése és főbb projektjeinek bemutatása – úgy mint az elektronikus személyi jövedelemadó bevallási rendszer, az elektronikus fizetési és elszámolási rendszer, az elektronikus kereset kimutatás – mellett részletes betekintést...

Tovább bővíti a Vodafone a magyarországi 5G lefedettségét

2020. december. 13. 14:59
A Vodafone Magyarország idén is folytatja az 5G hálózati lefedettségének bővítését: Budapest belvárosa és Zalaegerszeg után vidéki nagyvárosokban és a Balaton körül folytatódik a bázisállomások 5G fejlesztése. Ezzel a Vodafone 5G állomásainak száma országosan közel 300-ra nő, melynek köszönhetően már több százezren tapasztalhatják meg az újgenerációs mobilhálózat képességeit. A cég aktuális fejlesztéseiről Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország Zrt. vállalati...

A digitális gazdaság üzemanyaga, az új magánjogi jószág: adatvagyon

2020. december. 05. 12:11
A koronavírus-járvány miatt összefogás valósult meg az infokommunikációs társadalmon belül. A cél közös: minél kevesebb veszteséggel vészelni át a pandémiás időszakot, minél gyorsabban megtalálni a gazdaság újraélesztésének eszközeit. Dr. Gál András Levente, a Digitális Jólét Program szakmai vezetője az eddigi tapasztalatokról és a DJP jövőre vonatkozó terveiről beszélt előadásában az októberi Infotér Konferencián.

Infotér Konferencia X

2019. szeptember. 27. 10:16
Előadások, networking, buli! Idén jubilál az Infotér Konferencia, ennek apropójára pedig összegyűjtöttük az elmúlt évek legjobb pillanatait. Hangolódj velünk az informatika ünnepére, az október 15-17 között dübörgő Infotér Konferenciára!

Hagyományok, modernkori kihívások – Infotér Konferencia köszöntő

2019. október. 31. 08:33
Soltész Attila, az Infotér elnöke, az esemény nyitónapján elhangzott köszöntőjében nem csak a konferencia több éves történetéről adott áttekintést, hanem kitért a globális nehézségekre, kihívásokra, főképp a környezetszennyezés relációjában.

Digitalizálódó turizmus, egy új jogszabályi kötelezettség, kihívások – Balatonfüreden járt az MVP

2019. október. 29. 09:41
A Modern Vállalkozások Programja a turizmus ágazatát vette célba, ahol a szektort felforgató új jogszabályról, és a digitális adatszolgáltatási kötelezettség bevezetéséről is szó esett. Az előadókat többek közt arról kérdeztük, hogy jelenleg hol tart az NTAK bevezetése, mit szólnak hozzá a vállalkozások, és hogy jelenleg hányadik helyen áll Magyarország a digitális turizmusban.

Ilyen volt a jubiláló X. Infotér Konferencia

2019. október. 25. 01:11
A kerek évfordulót ünneplő Infotér konferencia idén új arcot ölött. Rengeteg előadás, nívós előadók, és 1800 ember osztozott a három napos rendezvény nappali és esti élményeiben. Összefoglaltuk, miről is szólt ez a három nap.

Földön, vízen, levegőben a mesterséges intelligencia az úr(?) – Infotér Konferencia 0. nap

2019. október. 21. 11:54
A mesterséges intelligencia a statisztika szerint már rég kiütötte az embert a volán mögül, de a légiközlekedésben is szép lassan leváltja az álpilótákat, nem beszélve a vasúti közlekedésről, ahol a komplett karbantartást végzi el. De a mikromobilitás is új érát hozott. Gyakorlati példákról kérdeztük az Infotér Konferencia előadóit.

IT-biztonságot célzó program érkezik a kkv-khoz

2019. október. 18. 16:46
Az MKIK számos fronton igyekszik támogatni a kis- és közepes vállalkozások digitalizációját és versenyképességét. Azonban az MVP tapasztalatait, és a jelenkor kihívásait szem előtt tartva a kamara egy célzott, csak IT biztonsággal foglalkozó új országos nagyprojekt létrehozása mellett döntött. Erről bővebben a konferencián beszélt Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

összesen: 186 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11