Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
186 találat a(z) "Balatonfüred" cimkére.

Álpilótától a milliónyi drón légtéri menedzseléséig – mesterséges intelligencia a repülésben

2019. november. 29. 11:34
Ahogy a vasúti és autós közlekedést is alaposan megreformálta a mesterséges intelligencia, úgy a szárnyakon suhanó gépek sem maradhattak ki a szórásból. Az MI ugyan már régóta alakítja a légiközlekedés mindennapjait, ám a most folyó tesztek izgalmas eredményekkel szolgáltak. Erről kérdeztük többek közt a HungaroControl vezérigazgatóját.

Mindent a digitális turizmus megosztójáról, az NTAK-ról

2019. november. 28. 11:27
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ bevezetése már javában zajlik, és már most rengeteg tapasztalat áll rendelkezésre. Ezekről, és a vállalkozások NTAK-kal kapcsolatos nyitottságáról a Magyar Turisztikai Ügynökségtől igazgatójával, Szabó Áronnal beszélgettünk.

Jászai Gellért elnök-vezérigazgató a 4iG Nyrt. jövőéjéről – Infotér Konferencia 2019

2019. november. 27. 10:36
A 4iG pódiumbeszélgetésén, a balatonfüredi Infotér Konferencia első napján a szektort lázban tartó T-Systems akvizíció került reflektorfénybe, amit a kerekasztal-beszélgetés résztvevői minden szemszögből körbejártak. A 4iG aktuális tartalmairól az alábbi linken tájékozódhattok: http://bit.ly/2ORvMPo

A mesterséges intelligencia a vasútban is megdöbbentő módon innovál

2019. november. 22. 13:07
„A vasút a legfenntarthatóbb közlekedési módozat” – a MÁV vezérigazgatója szerint, aki elárulta, hogy miként használja ki az MI nyújtotta lehetőségeket a magyar vasút, és milyen változásokra lehet számítani a jövőben.

„A mesterséges intelligencia kérdése a következő évtized nagy ügye lesz” –az NKFIH elnökével beszélgettünk

2019. november. 17. 23:57
Pályázati és együttműködési oldalról is nagy érdeklődés mutatkozik a mesterséges intelligencia iránt. Az NKFIH elnöke többek közt erről, és a jövőbeli nagyvállalati-egyetemi összefonódásból származó előnyökről is beszélt.

„Az infrastruktúrában elég fejlettek vagyunk, de vállalkozói kultúrában sereghajtók” – digitális turizmusszemle

2019. november. 13. 18:05
A digitális infrastruktúra tekintetében Magyarország kifejezetten jól áll, ugyanakkor az emberi tényező a digitális turizmus kialakulását a negatív oldalra húzza. Mit mutatnak a statisztikák, és hogyan lehetne megoldást találni? Rasztovics Dávidot, a Digitális Turizmus Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük.

Jánoskuti Levente – Kitörést jelenthet a digitális gazdaság?

2019. március. 01. 09:37
Jánoskuti Levente előadásában a digitális gazdaságot mint kitörési pontot vizsgálta, és arra kereste a választ, hogy miért releváns ezzel foglalkozni, és mit jelenthet ez Magyarország számára, illetve milyen kihívásokat hoz.

Dr. Juhász Edit – Kihívások, új szakterületek az állami digitalizációban

2019. március. 01. 09:36
Az előadás két markáns részre volt osztható. Juhász Edit a beszéd első felében a nemzeti vagyonkezelését felelős szekció májustól létrejött új szakterületét mutatta be, majd az előadás második felében az állami vállalatok digitalizációs kihívásait is megismertette a közönséggel.

Erik Slooten – Felhőmegoldások testre szabva

2019. március. 01. 09:35
Az IT Services CEO-ja előadásában a felhőmegoldásokról beszélt a hagyományos megközelítéseken túl. A megoldások, kérdések és a kockázatok elemzésén kívül a digitalizáció korának főbb jelenségeire is kitért Erik Slooten.

Hajzer Károly – Az e-ügyintézés megvalósítása

2019. január. 31. 09:02
Az e-ügyintézés megvalósítása egy közel 10 éves folyamatnak egy fázisa, amelyek végső eredménye az, hogy a mindig előrébb levő célt látótávolságban tudja tartani. Hajzer Károly, a Belügyminisztérium informatikai helyettes államtitkára a KÖFOP-ok és SZEÜSZ-ök világában vezette körbe a hallgatóságot az infotér konferencián.

összesen: 186 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11