Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
186 találat a(z) "Balatonfüred" cimkére.

Vezetni vagy nem vezetni: az itt a kérdés?

2019. december. 03. 13:48
Az önvezető autózás régóta borzolja a kedélyeket, ahogy pedig egyre nagyobb teret nyernek az MI kutatások, úgy válik egyre izgatóbb kérdéssé, hogy vajon marad-e helye az embernek a volán mögött, és ha nem, akkor hogy fog kinézni az elkövetkező két évtized autós forgalma. Többek közt, erről is beszélt előadásában Szertics Gergely.

Budapest közlekedése a mesterséges intelligencia ölelésében

2019. december. 03. 13:46
A főváros közlekedése számos ponton kapcsolódik a mesterséges intelligenciához, kezdve a hármas és négyes metróval egészen az okos rendszerek működéséig. Minderről Bolla Tibor Mihály tartott előadást.

MI az erdészettől a hétköznapokig

2019. december. 03. 13:44
A drónok és a mesterséges intelligencia gyakorlatilag minden területet képesek átformálni. Legyen szó az egészségügyről vagy az erdészetről az MI új dimenziókat nyit. Kósa Gábor az ezzel kapcsolatos kihívásokról beszélt előadásában.

Mesterséges intelligencia a vasútnál, átalakulás a jegyvásárlásban

2019. december. 03. 13:42
Homolya Róbert, a MÁV vezérigazgatója elődásában többször kitért az utasok átalakuló jegyvásárlási szokásaira, ezt a tendenciát pedig a legfrissebb statisztikával személéltette. De természetesen a mesterséges intelligencia vasútfejlesztésben betöltött szerepe is szóba került, amelynek már jelenleg futó projektjeiről is szó volt.

MI Koalíció és a DJP eredményei két percben

2019. december. 03. 13:40
Dr. Gál András Levente, a DJP szakmai vezetője rövid köszöntőjében a Mesterséges Intelligencia Koalíció működését méltatta és az eredményekről is beszámolt.

Előzetesen a 9. Infotér Konferenciáról – Dr. György László

2018. szeptember. 26. 10:41
Az Információs és Technológiai Minisztérium álláspontját már jól ismerjük a digitalizációról. De vajon mi az topik, amit Dr. György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár semmiképp nem hagyna ki a balatonfüredi Infotér Konferencián?

Infotér Konferencia 0.nap: mit tartogat az első este?

2018. szeptember. 11. 11:00
A várva várt konferencia 0. napja számos meglepetésben bővelkedik. Az esti, exkluzív vacsora során a finom falatok, a licitre kínált borok és különleges művészeti alkotások triumvirátusa új dimenziót nyit a jótékonysági aukciók világába. De mitől lesz mégis olyan különleges az est?

Infotér Konferencia 2018 a szponzorok szemével

2018. október. 31. 09:48
Az Infotér Konferencia idén is azt tűzte ki zászlajára, hogy körbejárja és feltárja az informatikai szektort lázban tartó kérdéseket a közönség számára. Ehhez az ügyhöz patinás támogatók is csatlakoztak, akár piacvezető IKT-k, akár kis- és középvállalkozások képében. Velük beszélgettünk arról, hogy miért álltak az Infotér Konferencia támogatói sorába.

Infotér Konferencia 2018 – Tuzson Bence előadása

2018. október. 29. 12:32
Tuzson Bence szerint egy eddig még nem tapasztalt digitális szakadék jött létre a generációk között, amelynek köszönhetően nem csak a kommunikáció, de bizonyos fogalomrendszerek is újra pozícionálásra kerültek. Utóbbi hatása az állam esetén is tapasztalható. A változásokról, azok lekövetéséről, és az állam szerepvállalásáról bővebben az előadásban beszélt.

Infotér Konferencia 2018 – Schanda Tamás János – főelőadás

2018. október. 26. 09:11
Schanda Tamás János, európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár előadásában részletesen kitért a technológiai forradalom főbb pro és kontra érveire. Nem csak az oktatást és a kormányzást érintő hatásairól beszélt, hanem egy fontos üzenetet is megfogalmazott.

összesen: 186 db | 10 db/oldal

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12