Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
32 találat a(z) "bankkártya" cimkére.

Melyik korosztály fizet leggyakrabban a mobiljával?

2019. február. 18. 13:00
1 millió tranzakcióval közel 3,9 milliárd forintot költöttek a K&H mobiltárcás ügyfelei a másfél évvel ezelőtti indulás óta. Az leggyakoribb felhasználók körét viszont a férfiak adják.

Készpénzfelvétel bankkártya nélkül? Már itthon is lehetséges!

2019. február. 13. 09:00
Az mCash szolgáltatás, azaz a bankkártya nélküli készpénzfelvétel egyszerű, csupán egy mobiltelefonra van hozzá szükség: a bank mobilapplikációján keresztül kell kérni egy egyedi kódot, ami megérkezik a telefonunkra, majd ezt a kódot kell beírni az ATM-en. Az innovatív digitális szolgáltatást Magyarországon elsőként az UniCredit ügyfelei élvezhetik.

Újdonság bankkártyafronton

2018. szeptember. 19. 10:00
A K&H által kibocsátott több mint 625 ezer bankkártyát és közvetve az azokat használó ügyfeleket is érintheti a bank most induló tendere, amelyen művészetet tanuló és már végzett fiatal művészek számára hirdetnek bankkártya-tervező pályázatot.

Hét szolgáltató vállalta, hogy bővíti a bankkártya-elfogadóhelyek számát

2017. március. 27. 07:16
A fogyasztók és a hazai kisvállalkozások a nyertesei a kormány modern elektronikus fizetési módok elterjedését célzó programjának. Az intézkedés keretében a programban részt vevő hét fizetési szolgáltató segítségével 30 200 darabbal, azaz közel 30 százalékkal fog nőni a bankkártya-terminálok száma. Az eszközök beszerzésére nyújtott támogatásért cserébe a programban részt vevő szolgáltatók vállalták, hogy a támogatásnak megfelelő összegben kedvezményt nyújtanak a...

Áttörést vár idén a mobilfizetésben a Mastercard Magyarországon

2017. március. 21. 11:46
Áttörés jöhet idén Magyarországon a mobilfizetésben a Mastercard felmérése szerint, a megkérdezettek kétharmada szívesen fizetne okostelefonja segítségével - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel. A fizetéstechnológiai vállalat felmérése alapján a válaszadók 67 százaléka kipróbálná az új mobilfizetést, 25 százalékuk pedig kifejezetten üdvözölte az új szolgáltatást. A Mastercard szerint az innovatív fizetési mód az egyszerűsége miatt népszerű: a telefonokat az...

A kártyás fizetés mellett kampányol a kormány

2017. január. 08. 23:32
Sokkal több helyen lehet majd bankkártyával fizetni a jövőben, köszönhetően a kormány új programjának, melynek célja, hogy elterjedjenek a modern elektronikus fizetési módok. A döntés hatására több ezer kiskereskedő kaphat kedvezményesen kártyaleolvasót. A bankkártyás terminálok telepítését ösztönző lépés a kormány 2016-2020-as konvergencia programjában szerepelt először. A cél a készpénzes forgalom csökkentése, mivel Magyarországon az elmúlt 20 évben...

Ujjlenyomat-olvasós kártyát mutatott be a Mastercard

2017. április. 21. 16:17
Az új megoldás a chip technológiát ötvözi az ujjlenyomattal: a kártyabirtokosok talán minden eddiginél kényelmesebben tudják igazolni személyazonosságukat. A technológiát először Dél-Afrikában tesztelték. Két különálló teszt futott, az egyik egy vezető szupermarketnél – a Pick n Pay-nél, a másik az Absa Banknál, a Barclays Africa egyik leányvállalatánál.

10 szabály annak, aki nem akar bajt a neten

2016. február. 10. 08:01
Képeket teszünk közzé, lakcímet, mobilszámot, bankszámlaszámot adunk meg, aminek komoly következményei lehetnek a lopásoktól kezdve a magánélet szentségének megsértéséig. A gyerekek mellett egyre jobban kell figyelni az idősebbekre is: nagymamák és nagypapák szelfiznek az okostelefonjaikon, posztolnak a fészbukon, szkájpolnak az unokákkal, sőt hivatalos ügyeket is intéznek online.Ők talán a legvédtelenebb felhasználók napjainkban, hiszen sokszor nincs mellettük...

Hornung Ágnes: még mindig túl sok készpénzt használunk

2016. december. 05. 17:36
A kormány további lépéseket tervez a fekete gazdaság visszaszorítására, a bankkártya-elfogadó terminálok számának növelésére, az adó-adminisztráció csökkentésére, és a lakosság pénzügyi tudatosságának javítására – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügyekért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

A kártyatulajdonosok 61 százaléka használja kártyáját külföldön

2016. augusztus. 01. 16:51
A MasterCard felmérése szerint a külföldre utazó magyarok csaknem háromnegyede viszi magával bankkártyáját, közülük 61 százalék használja is azt. Az MTI-hez hétfőn eljuttatott tájékoztatásból kiderült, nemcsak az utazás alatt, hanem előkészítésekor is gyakran használnak kártyát a magyarok, a szállás és az utazás költségeit már minden harmadik esetben így rendezik.

összesen: 32 db | 10 db/oldal

1 2 3 4