Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
4 találat a(z) "DEAL!" cimkére.

Kockásfülű vagy- e? – ITB DEAL! Konferencia 2016

2016. november. 15. 09:23
A menedzserek életében soha nem volt még olyan fontos, hogy egyszerre egyfajta stratégiai látásmódot és operatív irányítást is biztosítsanak a siker érdekében. Az üzleti élet legnagyobb kihívásai adottak: munkaerőhiány, értékesítési szervezet építésének nehézségei, motiváció a kollégák megtartása érdekében. Ezek megfelelő stratégiai, menedzsment és konkrét módszertani tudás nélkül ma már nem mennek. Az IT Business idei DEAL! konfereinciája ezekre a problémákra...

Bájtmen akcióba lép!

2016. november. 04. 17:17
Új projektbe kezdett a IT Business, a 3B és a Neuron. A három szervezet közös erővel életre hívott egy informatikai szuperhőst, Bájtment, akinek küldetése, hogy városában, Bájtpoliszban összehozza a munkaerő kínálatot a munkaerő kereslettel. A program, mely az idei ITB DEAL! konferencián került bejelentésre, komplex választ kíván adni az informatikai szektor munkaerőhiányára.

ITB DEAL! 2015 – VIKTÓRIA

2015. október. 26. 07:43
Az ITB nem más célt tűzött ki a 2015-ös év DEAL konferencia zászlajára, mint hogy bemutassa a „prémium” és a „tömeg” fogyasztói csoportot. Definiálja döntési mechanizmusait, felvázolja a hozzájuk vezető értékesítési stratégiai utakat, konkrét, gyakorlati megoldásokat kínáljon ahhoz, hogy a résztvevők saját üzletükben megtalálják a végső eredményt, amely nem lehet más, mint a VIKTÓRIA!

ITB DEAL! 2013

2014. január. 09. 14:49
Én elmegyek a vásárba, de csak 1 félpénzzel! A DEAL! 2013 egy olyan konferencia, amelynek fókuszában a modern, a gazdasági világválság után újrarendeződött piacon sikeresen adaptálható ÉRTÉKESÍTÉS áll. Stratégia, motiváció, esettanulmányok, operatív megvalósítás: mind része a DEAL!-nek!