Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
17 találat a(z) "Deutsche Telekom" cimkére.

Bővíti közép- és kelet-európai felhőszolgáltatásait a Deutsche Telekom

2019. június. 18. 09:00
A felhőszolgáltatások kiemelt fejlesztésével a Telekom célja a régió digitális átalakulásának felgyorsítása - írták. A tájékoztatás szerint a saját infrastruktúrán alapuló megoldásokhoz képest az informatikai üzemeltetési költségek ugyanis 30-50 százalékkal is csökkenthetők, mivel a felhő alapú szolgáltatások az automatizált folyamatoknak köszönhetően akár néhány perc alatt aktiválhatók.

A Deutsche Telekom is az 5G élharcosává kíván válni

2019. február. 26. 12:00
Az 5G technológia 2019-ben valósággá válik, a Deutsche Telekom telepíti első 150 ötödik generációs antennáját hat európai országában - jelentette be Claudia Nemat, a Deutsche Telekom technológiáért és innovációért felelős igazgatósági tagja hétfőn a barcelonai Mobil világkongresszuson (Mobile World Congress - MWC).

Budapesten hozta létre az okos városokat fejlesztő központját a Deutsche Telekom

2017. november. 16. 09:33
A Deutsche Telekom Budapesten hozta létre European Smart Solutions Center (ESC) központját, amelynek célja az okos városok fejlesztésének felgyorsítása Európában. A Magyar Telekom közleménye szerint az ESC összefogja a Deutsche Telekom-csoport smart city koncepcióval és fejlesztéseivel kapcsolatos tevékenységeit, a központ támogatja a piacra lépési tevékenységet, valamint a smart city megoldások elérhetővé tételét az összes európai önkormányzat számára. A...

900 ezer Deutsche Telekom-előfizetőnek esett ki a net

2016. november. 28. 21:16
Súlyos fennakadás keletkezett a német távközlési szolgáltató vezetékes hálózatában. A társaság hétfői közleménye szerint meglehet, hogy egy nagyszabású informatikai támadás miatt. A fennakadás a szolgáltató nagyjából 900 ezer ügyfelénél jelentkezett, többnyire még vasárnap délután, a vezetékes telefon- és a vezetékes internetszolgáltatást, valamint a vezetékes internet csatlakozással elérhető televíziós műsorszolgáltatást érintette.

Magyarországon hoz létre európai adatközpontot a Deutsche Telekom

2016. február. 22. 21:43
A Deutsche Telekom (DT), a Magyar Telekom anyavállalata Magyarországon hozza létre páneurópai hálózatának első adatközpontját, amely az idei év második negyedévében kezdi meg működését - jelentette be a DT a barcelonai Mobil világkongresszuson hétfőn.

Mindhárom német mobilszolgáltató indult a frekvenciatenderen

2015. május. 28. 07:44
A Telefónica az E-Plus 8,6 milliárd eurós tavalyi felvásárlása után 42 millió, a Deutsche Telekom 40 millió, a Vodafone Deutschland pedig 33 millió előfizetővel rendelkezik. Mindhárom németországi mobilszolgáltató - a Deutsche Telekom, a Vodafone Deutschland és a Telefónica O2 - indult a negyedik generációs (4G) széles sávú mobil-internetszolgáltatási frekvenciatartomány tenderén. Elemzői várakozások szerint az államkassza legfeljebb 4 milliárd euró bevételre...

Magyarok nyerték a Deutsche Telekom fődíját

2015. július. 24. 19:11
Olyan beléptetőrendszerrel győztek, amelyet bárhonnan ellenőrizhetünk mobiltelefonunkon vagy táblagépünkön keresztül. A Minden Tudás műsorában bemutatott magyar fejlesztés speciális beléptetőrendszer, amelyet a Deutsche Telekom azért ítélt legjobbnak 2015-ben, mert tökéletesen alkalmazza az úgynevezett felhőalapú – vezeték nélküli összeköttetést korlátlan számú helyszín között.

Magyar Kormány és a Magyar Telekom közötti partnerségi megállapodás - A Deutsche Telekom vezérigazgatójának beszéde

2014. március. 03. 11:17
Timotheus Höttges, a Deutsche Telekom AG vezérigazgatója a Magyar Kormány és a Magyar Telekom közötti partnerségi megállapodás aláírási ünnepségén mondott beszédet.

A Deutsche Telekom 'újra eladná' amerikai leánycégét

2014. május. 31. 09:38
Maradt a jobb piaci hangulat. A Wall Streeten újra csúcs közeli állapotban az indexek, így a klíma – ha leszámítjuk az aktuális geopolitikai feszültséget – nem is lehetne jobb egy kis céges bevásárlásra. Valahogy így gondolkodhatott a Softbank, amely megvásárolta a Deutsche Telekomtól amerikai leányvállalatát, a T-Mobile US-t. Egyelőre a cégek nem erősítették meg a tranzakció tényét, de a japán Kyodo hírügynökség bennfentes értesülésekre hivatkozva ezt állítja. A...

Ígéretes ötletek a Telekom innovációs versenyén

2014. május. 30. 09:15
Az idén 34 pályázat érkezett a Telekom nemzetközi innovációs versenyének magyarországi elődöntőjére, közülük a legjobbnak ítélt ötlet, az ANGL elnevezésű video-broadcasting applikáció indulhat a Krakkóban rendezendő nemzetközi döntőben - közölte a Magyar Telekom az MTI-vel. Az idén második alkalommal meghirdetett versenyre diákok csapatai, startup ötletekkel rendelkező vállalkozók és újonnan alakult informatikai vállalkozások jelentkezhettek különböző kategóriákban.

összesen: 17 db | 10 db/oldal

1 2