Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
124 találat a(z) "e-közigazgatás" cimkére.

Három kattintással a pályázatokig: bemutatkozott a VALI az Infoparlamenten

2022. július. 06. 10:22
Az Infoparlamenten György Lászlót, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért, szakképzésért és vállalkozásfejlesztésért felelős államtitkárával beszélgettünk az újonnan megalapított, vállalkozásokat támogató felületről, a VALI.hu-ról.

Nemzeti adatvagyon védelme

2022. február. 02. 08:41
Az IdomSoft Zrt. a NISZ cégcsoport tagja, amely vezető szerepet tölt be országos jelentőségű informatikai rendszerek fejlesztésében, integrálásában, installálásában valamint üzemeltetésében. Páratlan tapasztalatokkal rendelkezik nagybiztonságú kormányzati és biztonsági okmánykibocsátó informatikai rendszerek fejlesztésében, nagy adattömeget kezelő, bonyolult kapcsolatokkal rendelkező központi nyilvántartások kialakításában, a személyes adatok jogszabályoknak...

A Digitális Jólét Program 7 éves története

2022. augusztus. 31. 08:33
A plenáris előadások záróakkordja a digitális Jólét Program 7 éves történetének rövid összegzése volt. Még 2019-ben szintén az Infoparlamenten került bejelentésre a DJP 20-30 program három fő fókuszpontja: az ember, a gép és a rendszer. Dr. Gál András Levente, a Digitális Jólét Program szakmai vezetője az eddig elért sikereket és a jövőt értékelte.

Újra Infotér Konferencia! – 2021.október 19-21.

2021. október. 11. 17:32
A koronavírus járvány után új korszak kezdődik. A 12. Infotér Konferencia, október 19- 21. között az informatikai szektorban lezajló gyors változásokat próbálja értelmezni, és igyekszik válaszokat találni az új kihívásokra. Témáink: innováció, oktatás, mesterséges intelligencia, e-közigazgatás, hálózatfejlesztés, digitális gazdaság, IT munkaerőpiac!

A koronavírus miatt is gyorsítani kell a közigazgatás digitalizációját

2020. március. 10. 06:21
A koronavírus miatt (is) fejleszteni kell az AVDH szolgáltatást, hogy ne kelljen papíralapú aláírással postára menni – olvasható a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete (MKOE) MTI sajtószolgálatához eljuttatott közleményében. A koronavírus miatt felértékelődtek azok az állami elektronikus szolgáltatások, amelyek elősegíthetik, hogy ne kelljen elhagyni az otthonunkat, de ne is álljon meg az ügyintézés. Ilyen szolgáltatás az iratok hitelesítésére, elektronikus...

A mesterséges intelligencia alkalmazása az állampolgárok kiszolgálásában

2020. január. 03. 16:26
Az az út, amit e-közigazgatás címén járunk, ez egy helyes út – ezzel a gondolattal kezdte előadását Hajzer Károly, a 2019-es balatonfüredi Infotér Konferencián, melyben az NHIT és az OBH elért eredményeire is reflektált. A Belügyminisztérium informatikai helyettes államtitkára szerint impozáns eredményekről lehet beszámolni ezen a területen. Hogy mi a titka az eredményességnek, és mire kell összpontosítani a jövőben a további sikerek elérése érdekében, az a...

EDR Fejlesztések és Stratégia

2020. február. 05. 13:57
A Pro-M Zrt-nek és az EDR fejlesztéseknek köszönhető szolgáltatások ugyan szinte láthatatlanul bújnak meg az e-közigazgatás labirintusában, fontosságuk ugyanakkor elvitathatatlan, hiszen jelen vannak minden katasztrófavédelmi helyzet kezelésében, tűzoltásban, rendkívüli egészségügyi helyzetek megoldásában, nagy volumenű közbiztonsági események biztosításában, illetve bűnügyek felderítésében si. Hogy hogyan is kell ezt pontosan elképzelni, arról Balla Ferenc, a...

Ilyen volt a jubiláló X. Infotér Konferencia

2019. október. 25. 01:11
A kerek évfordulót ünneplő Infotér konferencia idén új arcot ölött. Rengeteg előadás, nívós előadók, és 1800 ember osztozott a három napos rendezvény nappali és esti élményeiben. Összefoglaltuk, miről is szólt ez a három nap.

Még okosabbá válik az e-személyi

2019. március. 18. 11:00
Az e-személyi számos olyan lehetőséget rejt magában, ami jóval egyszerűbbé teszi a mindennapi életet, és ügyintézést. A meglévő funkciók, most bővülnek.

Hajzer Károly – Az e-ügyintézés megvalósítása

2019. január. 31. 09:02
Az e-ügyintézés megvalósítása egy közel 10 éves folyamatnak egy fázisa, amelyek végső eredménye az, hogy a mindig előrébb levő célt látótávolságban tudja tartani. Hajzer Károly, a Belügyminisztérium informatikai helyettes államtitkára a KÖFOP-ok és SZEÜSZ-ök világában vezette körbe a hallgatóságot az infotér konferencián.

összesen: 124 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11