Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "Elektronikus Számlakibocsátók Egyesülete" cimkére.

Elektronikus számlakibocsátás Magyarországon - ötödik rész

2011. szeptember. 07. 06:44
Melyek azok a széles körben elterjedt lakossági szolgáltatások, ahol már elérhető az elektronikus számla? Az állampolgároknak miért érdemes ezt választaniuk, milyen előnyökkel jár számukra? Mennyire jellemző a használata jelen pillanatban a lakosság körében? Mi akadályozza a szélesebb körű elterjedését? Miként lehetne ezen változtatni? A kormányzat részéről milyen lépések lennének szükségesek ennek érdekében? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ Magyar...

Elektronikus számlakibocsátás Magyarországon - negyedik rész

2011. szeptember. 05. 06:43
Milyen előzetes lépéseket tegyen az a cég, amely be akarja vezetni az elektronikus számlakibocsátást? Hogyan fogjon neki? Milyen elvárásoknak kell megfelelnie? Az e-számla milyen költségekkel jár? Ezek hol és mennyi idő alatt térülnek meg? Elektronikus számlakibocsátással foglalkozó videósorozatunk negyedik részében Magyar István, az Elektronikus Számlakibocsátók Egyesületének elnöke válaszol a fenti kérdésekre.

Elektronikus számlakibocsátás Magyarországon - harmadik rész

2011. szeptember. 02. 10:00
Milyen piaci szereplőkkel és működési modellekkel találkozhatunk az elektronikus számlakibocsátásban? Mely vagy melyek lesznek a jövőben meghatározók? Mindehhez miként viszonyul a jogalkotás? Erről kérdeztük Magyar Istvánt, az Elektronikus Számlakibocsátók Egyesületének elnökét elektronikus számlakibocsátással foglalkozó videósorozatunk harmadik részében.

Elektronikus számlakibocsátás Magyarországon - második rész

2011. szeptember. 01. 07:37
Milyen előnyökkel jár az elektronikus számlakibocsátás bevezetése a cégek, azon belül is elsősorban a kkv-k számára? Kényelmesebbek-e a papír alapú számláknál? Tevékenységi kör vagy méret szerint megközelítve mely cégeknek érdemes elektronikus számlakibocsátásban gondolkozniuk? Elektronikus számlakibocsátással foglalkozó videósorozatunk második részében Magyar István, az Elektronikus Számlakibocsátók Egyesületének elnöke ad választ a fenti kérdésekre.

Elektronikus számlakibocsátás Magyarországon - első rész

2011. augusztus. 31. 09:05
Elektronikus számlakibocsátással foglalkozó videósorozatunk első részében Magyar István, az Elektronikus Számlakibocsátók Egyesületének elnöke és Lengyel Tibor a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének elnöke az e-számla hazai piacának alakulását mutatják be. Ennek során kitérnek a tömeges elterjedést gátló tényezőkre, és beszélnek a lehetséges megoldásokról, köztük az állam szerepéről is.