Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
5 találat a(z) "Empathy" cimkére.

Empátia a gazdaság és a piac területén

2014. március. 18. 18:01
Jól működő kormányzat, jól működő gazdaság nem létezik empátia nélkül. Az államnak ismernie kell azokat a problémákat, amelyek a piacot foglalkoztatják. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ezeket a kérdéseket közösen oldjuk meg – így foglalta össze Vályi-Nagy Vilmos infokommunikációért felelős államtitkár az empátia jelentőségét az IT Business márciusi konferenciáján. Az Ügyfélelvárások 2014 című kerekasztalon több szakemberekkel együtt a...

ITB Empathy – összefoglaló

2014. március. 16. 14:55
2014-ben előtérbe került az a szemlélet az értékesítés során, hogy bele lehessen helyezkedni az ügyfél bőrébe. Ez pedig másképp nem működik, csak ha empátikusak tudnak lenni az értékesítők a vevővel szemben. Ezért is választották a szervezők az empátiát az IT Business márciusi, Kecskeméten megrendezett konferenciája vezető témájának, nyilatkozta Sziebig Andrea, az IT Business ügyvezető-főszerkesztője. Az esemény egyik fő támogatója a Merceres-Benz Hungária Kft....

ITB Empathy – Ügyfélelvárások 2014

2014. március. 13. 11:27
Ügyfélelvárások 2014 címmel tartottak kerekasztal-beszélgetést az ITBusiness Empathy konferenciáján a szállítók, a nagy vevők és a szakmapolitika képviselői. Olyan kérdéseket boncolgattak, amelyek a leginkább foglalkoztatják a piacot, például, hogy melyek azok az informatikai szolgáltatások, konkrét ötletek, javaslatok, tapasztalatok, amelyek révén versenyképesebbé válhat a nemzetgazdaság, és előmozdítható a digitális gazdaság fejlődése.

Palencsár Miklós -- Empátia az üzleti stratégiában

2014. március. 09. 17:12
A korábbi, Magyarországra jellemző emberközpontú vásárlói típus professzionista álarc mögé bújik az utóbbi években. A követő magatartást egy kíváncsiskodó attitűd váltja fel, és megjelennek a prémium vásárlók a piacon. Ez az a három fő stratégiai pont, amelyről Palencsár Miklós, busines mentor beszélt az ITBusiness Empathy konferenciáján.

ITB Empathy 2014 – Empatikusak-e az ICT szállítók?

2014. március. 07. 09:21
Empatikusak-e az ICT szállítók? Ezzel a címmel tarottak kerekasztal-beszélgetést az IT Business Empathy konferenciáján. A beszélgetésen az ICT piac és az állam szereplői is jelen voltak és együtt határozták meg a jelen helyzetét és a jövő trendjeit.