Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
84 találat a(z) "Ericsson" cimkére.

Elindult az Ericsson ESS 5G megoldása - nincs szükség új spektrumkiosztásra

2020. március. 06. 06:00
Az Ericsson Spectrum Sharing (ESS, Ericsson spektrummegosztás) megoldása kiterjeszti az 5G lefedettséget olyan globális mobilszolgáltatók számára, mint pl. a Swisscom, Telstra, Ooredoo és a Play. Az ESS megoldást tesztelő szolgáltatók több mint 80 százaléka tervezi, hogy a következő 12 hónapban üzembe helyezze a megoldást. A díjnyertes Ericsson Spectrum Sharing szoftver az Ericsson által 2015 óta leszállított ötmillió 5G képes rádiókészülék mindegyikén futtatható.

Mennyi áramot fogyasztott a Despacito - Az IKT szektor ökológiai lábnyoma

2020. február. 21. 07:02
A digitális életformánk ökológiai lábnyomáról szóló híradások jelentős része komor képet vetít elénk, különösen a jövőre vonatkozó várakozások terén. Ennek az ökológiai lábnyomnak a meghatározása nem ördöngösség, de ismerni kell hozzá a technológiát, annak fejlesztését és használatát. Számos becslés elérhető erről, megnehezítve a laikusok dolgát, ha meg szeretnék érteni a tényleges helyzetet. Az Ericsson IndustryLab legújabb anyaga az információ- és...

5G teszthálózatot mutat be az Ericsson és a Magyar Telekom a budapesti ITU konferencián

2019. szeptember. 10. 13:20
Az Ericsson Magyarország a Magyar Telekommal közösen a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) ITU Telecom World 2019 konferenciáján kereskedelmi 5G szolgáltatásra is alkalmas berendezésekből felépített 5G teszthálózaton mutatja be az 5G technológiát és annak alkalmazási területeit Budapesten a Hungexpón.

A mesterséges intelligencia kutatásának legnagyobb ászai jönnek Budapestre

2019. március. 12. 09:00
Igazi különlegességnek számító, a Mesterséges Intelligencia (MI), a „deep learning” témáit, a terület kutatási eredményeit, lehetséges fejlődési irányait boncolgató konferenciát rendeznek Budapesten, március 20-22-én. Az Ericsson Magyarország szakmai irányítása és fő támogatása mellett létrejövő esemény nemcsak a hazai, de a hasonló nemzetközi rendezvények között is kiemelkedőnek számít, miután márciusban a magyar fővárosba érkezik számos, az MI fejlesztések...

Ipar 4.0 technológiákat támogató megoldás ézkezik az Ericssonhoz

2019. május. 16. 12:00
Az Ericsson a Hannover Messén, a legnagyobb európai ipari vásáron mutatta be az Ericsson Industry Connect terméket, mely egy egyszerűen használható celluláris megoldás a felgyorsuló Ipar 4.0 átalakulás támogatására.

Az Ericsson és a Vodafone elindította az 5G szolgáltatást Londonban

2019. július. 08. 08:30
Az Ericsson vezető 5G technológiája volt a főszereplő július 3-án Londonban, amikor a Vodafone UK elindította 5G szolgáltatását lakossági és üzleti ügyfelek számára. A londoni Sky Garden lélegzetelállító panorámája biztosította a hátteret a rendezvényhez, amelyen többek közt az 5G fogyasztói potenciáljáról szóló, legfrissebb Ericsson ConsumerLab jelentés fontosabb megállapításainak virtuális bemutatójára is sor került.

„Az 5G elindult” – Minden, amit az Ericcson jelentésből tudni érdemes

2019. január. 11. 00:23
2018 végén is napvilágot látott az évente megjelenő, az IKT piacot lázban tartó jelentés. Az eredményekről és a változókról Jakab Rolanddal beszélgettünk az év utolsó ITB clubján.

Az Ericsson mesterséges intelligenciával teszi egyszerűbbé a hálózatok üzemeltetését

2019. február. 21. 12:00
Az Ericsson új megoldása választ ad a hálózatok komplexitásának növekedésére, és megoldást a szolgáltatók számára az egyre több eszköz, többféle technológia (4G, 5G, IoT) kezelésére, illetve a sokrétű szolgáltatási követelmények teljesítésére. Az Ericsson új, mesterséges intelligencia alapú menedzselt szolgáltatást vezet be kommunikációs szolgáltatók számára.

Elindult az első európai kereskedelmi 5G hálózat

2019. április. 25. 09:00
Az Ericsson és Svájc legnagyobb telekommunikációs szolgáltatója, a Swisscom bekapcsolták Európa első nagyszabású, kereskedelmi 5G-hálózatát, támogatva a kereskedelemben kapható okostelefonokat. A hálózat és az ahhoz tartozó 5G szolgáltatások Svájc 54 városában érhetők el, köztük a legnagyobb lélekszámú településeken, Zürichben, Bernben, Genfben, Baselben, Lausanne-ban és Luzernben.

Magyarországi Ericsson-fejlesztést vezet be a T-Mobile US

2018. március. 18. 08:00
Az Ericsson magyarországi cégének távközlési fejlesztését vezeti be a T-Mobile US Észak-Amerikában a több mint 72 millió előfizetőt kiszolgáló országos hálózatán - közölte az Ericsson Magyarország az MTI-vel. Az Ericsson budapesti kutatás-fejlesztési központja által kidolgozott megoldás (Ericsson Expert Analytics - EEA) valós időben méri az általános szolgáltatási minőséget, és képes a több ezer, különböző forrásból származó adat fogadására és feldolgozására. A...

összesen: 84 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9