Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
477 találat a(z) "Facebook" cimkére.

Példa nélküli hatalmú cégbirodalmak veszélyeztetik a nemzeti szuverenitást

2020. március. 09. 08:25
A digitalizáció nemzeti szuverenitási kérdés is, mert a szuverén államhatalom mellett létrejött egy pszeudo jogrendszer, amelynek szabályait jelenleg szinte csak a techóriások alkotják - hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára. Schanda Tamás az Alapjogokért Központ (AK) által a digitalizáció és a nemzeti szuverenitás témájában rendezett konferencián közölte: ma bizonyos vállalati birodalmak olyan hatalmi...

SG.hu: Vállalkozókat készítene fel a digitális világra a Facebook

2020. július. 27. 07:03
A közösségi platform be akarja bizonyítani, hogy nem olyan rossz, mint amilyennek sokan gondolják.

Közösen fejleszthetjük a Facebook mesterséges intelligenciáját

2020. február. 22. 07:55
A társaság felkéri a felhasználókat, hogy egy rövid üzenet mellett olvassák fel barátaik nevét, melyet a mesterséges intelligencia rendszerének fejlesztésére, a beszédfelismerés javítására használnak majd fel. Az új program azután jött létre, hogy a Facebook azon társaságok egyike volt, amelyekről azt találták, lehallgatják a felhasználók privát hangfelvételeit az MI képzési programok keretein belül, anélkül, hogy tájékoztatnák a felhasználókat – írja az...

Mark Zuckerberg nem tágít a Libra mellől

2019. október. 24. 10:00
Zuckerberg szerdán képviselőházi meghallgatásán többek közt azzal próbált érvelni, hogy amennyiben az amerikai hatóságok és törvényhozók betiltanák a Librát, ezzel átengednék az Egyesült Államok technológiai előnyét Kínának. Ezért elengedhetetlennek látja a Libra nevű globális digitális kriptovaluta bevezetését.

Fogyatkoznak a Facebook kriptovalutájának támogatói

2019. október. 14. 12:00
Fogyatkoznak a Facebook által korábban bejelentett kriptovaluta, a Libra támogatói, miután az Ebay és a Stripe után pénteken a Mastercard is bejelentette, hogy a továbbiakban nem vesz részt a Libra bevezetésének előkészítésében.

A kisebbségeket és nehéz helyzetben lévőket óvó szabályzást hozott a Facebook

2019. március. 22. 11:00
Sheryl Sandberg, a Facebook másodi számú vezetője kedden bejelentette, hogy a vállalat szabályozni fogja a kisebbségeket és nehéz körülmények között élőket célzó hirdetéseket. De mit jelent ez a gyakorlatban?

A hackerek tehetnek a Facebook összeomlásáról?

2019. március. 18. 10:00
Újra megtörtént, több órára összeomlott a Facebook szerdán, amely tovább táplálja a hackerekkel kapcsolatos összeesküvés-elméleteket. Ahogyan a legtöbb esetben, ezek az elméletek is tévesek.

A kétlépcsős Facebook azonosítás átka

2019. március. 05. 14:00
A közösségi média óriás néhány éve elérhetővé tette a kétlépcsős azonosítást, amely során a telefonszámot is meg kell adni a belépéshez, ami jó biztonsági megoldás. Ugyanakkor van egy nagyon kellemetlen hátránya, ami most bombaként robbant.

Hullanak a hamis Facebook fiókok

2019. május. 24. 10:00
Több mint hárommilliárd hamis felhasználói fiókot távolított el a Facebook 2018 szeptembere és 2019 márciusa közötti fél évben – közölte csütörtökön a közösségi oldalt üzemeltető kaliforniai székhelyű cég a közösségi előírások kikényszerítéséről szóló jelentésében.

A Facebook megvédi magát

2019. május. 13. 15:04
A Facebook még csütörtökön reagált a társtulajdonos Chris Hughes írására, elutasítva az egykori alapító javaslatát a vállalat három részre darabolásáról, mert szerinte nem ez a megoldás. Hughes írásában elmondja, hogy a legnagyobb közösségi hálózat vezetője jó ember, de felhívja a figyelmet a biztonság és az adatvédelemi kérdésekre (hirado.hu)

összesen: 477 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11