Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
280 találat a(z) "fejlesztés" cimkére.

Adatgazdaság és MI – Új konkurencia a munkaerőpiacon! Legyőzhető?

2022. szeptember. 13. 09:07
A mesterséges intelligencia nem csupán egy futurisztikus fogalom – mára már egyre több vállalkozás vezette be és használja arra, hogy hatékonyabbá váljon, de arra is, hogy elősegítsék a növekedést és az innovációt. Mit jelent ez a munkára és a munkaerőre nézve? Milyen kompetenciákat kell fejleszteni a jövő munkavállalóinak? Erről beszélgettek szakértőink Tusnádfürdőn az Infotér sátorban.

Hamarosan lezárul a Modern Vállalkozások Programja

2022. március. 07. 07:00
Hamarosan lezárul a Vállalkozz Digitálisan! Modern Vállalkozások Programja. A befejezéshez közeledve a projekt vezetői és a tanácsadók egy záró műhelymunkán vettek részt, ahol egyénileg és csoportosan is értékelték az elmúlt több mint 6 év eredményeit és egy közös tréningen fejlesztették tovább kompetenciáikat. Sonkolyné Varga Emília, az MVP operatív vezetője sikeresnek ítélte meg a programot!

Elegáns gépszörnyek, csúcstechnológia, magas kompetencia – az Audi győri telephelye testközelből

2022. április. 20. 06:36
Az autógyártás elmúlt két éve nem volt sétagalopp, ugyanakkor a folyamatos innoválás és szakmai kompetenciafejlesztés lehetővé tette az agilis reagálást. Az Audi Győr gyárában nemcsak a szegmenst érintő kihívásokról és az Ipar 4.0 megoldásokról kérdeztük a gyár első embereit, hanem a technológiai kiválóságot lehetővé tévő kompetencia centerről is, amely kapcsán természetesen a jövő mobilitása is szóba került.

Kutatásra fel!

2021. szeptember. 30. 09:14
Rajzoló robot, robotizált sakkmester, elektronikus bűvös kocka – többek között ez is várta az érdeklődőket a Kutatók Éjszakáján. Az Infotér stábja ezúttal a Nokia budapesti székházában ismerte meg a legfrissebb kutatási eredményeket, és próbálta ki a legújabb fejlesztéseket.

12. Infotér Konferencia, Balatonfüred

2021. szeptember. 20. 08:52
Lezárulóban van egy korszak. A termelésüket globálisan optimalizáló nagyvállalatok uralmát felválta a digitális tartalmak, online szolgáltatások, információkkal gazdálkodók kora. Mindezeket a változásokat csak felgyorsította a világot a sarkából kifordító koronavírus, és a gazdaságban a korábbi világrend látványos elmúlásával már egyértelműen érezhető és tapintható az új rendezőelv.

Már lehet regisztrálni a Modern Vállalkozások Programja, Digitális cégbiztonság online konferenciára!

2021. március. 11. 12:12
Március 31-én, 13 órától újra MVP online konferencia! Ez alkalommal a téma a digitális cégbiztonság!

Robotokkal gyorsítja az ügyintézést a Belügyminisztérium

2021. március. 01. 13:38
Arcfelismerő rendszer alapú azonosítás, virtuális orvosi rendelők, hangalapú leiratozó csak néhány a Belügyminisztérium mesterséges intelligenciával támogatott fejlesztései közül. A cél az, hogy az ügyintézések folyamatát minél jobban felgyorsítsák.

Digitális Falu Program

2021. június. 30. 17:03
A Magyar Falu Program után a Digitális Jólét Programmal együttműködve létrejött a Digitális Falu Program, amely a kistelepülések élhetőségének javítását szolgálja különböző digitális és okos megoldásokkal. A program célja a vidéken élő emberek életszínvonalának növelése.

Hol tart a magyar egészségügy digitalizációja?

2021. február. 15. 11:00
A digitalizáció folyamatosan formálja az egészségügyet, Magyarország ebből a szempontból jó helyzetben van, hiszen egy egységes, modern rendszer áll az orvosok és betegek rendelkezésére. Szócska Miklóssal arról beszélgettünk, mire számíthatunk a jövőben.

A digitalizált olaj

2021. december. 22. 15:35
A T-Systems Magyarország Zrt. hazánk piacvezető ICT vállalata. A Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló cég a Telekom csoporton belül a nagyvállalatok és a közszféra intézményeinek infokommunikációs szolgáltatója. Az iparági együttműködésekben elfoglalt vezető szerepét a T-Systems arra fordítja, hogy tudását, tapasztalatait, fejlesztési és innovációs kapacitását minél szélesebb körben tegye hozzáférhetővé a gazdasági szereplők digitális fejlesztése érdekében.

összesen: 280 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11