Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
3 találat a(z) "FHB" cimkére.

Felhívás a 2014-es eFestival-on való részvételre!

2014. június. 03. 17:28
2001 óta, immár 14. alkalommal versenyre hívjuk mindazokat, akik a digitális gazdaságban valamilyen internetes alkalmazással, multimédiás alkotással szeretnék megmérettetni magukat. A verseny célja arra ösztönözni az alkotókat, hogy minél színvonalasabb, minőségi digitális tartalmat állítsanak elő és szolgáltassanak a hazai és külföldi felhasználóknak. 2014-ben ismét megrendezzük a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató...

Újra lehet pályázni a Felhasználóbarát Honlap Minősítésre

2013. október. 09. 13:09
A Felhasználóbarát Honlap Minősítés egy szakmai elismerés és minőségi pecsét azon honlapok részére, amelyek segítik a felhasználkókat és fogyasztókat, hogy könnyebben, átláthatóbban, biztonságosabban jussanak információkhoz, szolgáltatásokhoz. Az Infotér Egyesület ezzel a szolgáltatással szeretné ösztönözni az átgondolt weboldal felépítést, valamint segíteni kíván abban, hogy a minősítés tulajdonosai könnyebben teremtsenek fogyasztói, felhasználói bizalmat.

Otthontérkép - Új ingatlanpiaci szolgáltatás az FHB Jelzálogbanknál

2012. április. 18. 07:57
Új ingatlanpiaci szolgáltatást indított az FHB Jelzálogbank: az interneten elérhető Otthontérképén a valós tranzakciós árak és sok más, a lakásvásárlást befolyásoló információk találhatók. A szolgáltatás célja, hogy kevés utánjárással lehessen lakást vásárolni, sőt a finanszírozás is indítható legyen az internetről - közölte az FHB kommunikációs osztálya az MTI-vel.