Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
370 találat a(z) "informatika" cimkére.

Kállay Kristóf – Második napi köszöntő

2022. március. 09. 10:08
Kállay Kristóf, az Infotér elnökségi tagja köszöntötte a 12. balatonfüredi Infotér Konferencia résztvevőit a rendezvény második napjának reggelén.

Hamarosan lezárul a Modern Vállalkozások Programja

2022. március. 07. 07:00
Hamarosan lezárul a Vállalkozz Digitálisan! Modern Vállalkozások Programja. A befejezéshez közeledve a projekt vezetői és a tanácsadók egy záró műhelymunkán vettek részt, ahol egyénileg és csoportosan is értékelték az elmúlt több mint 6 év eredményeit és egy közös tréningen fejlesztették tovább kompetenciáikat. Sonkolyné Varga Emília, az MVP operatív vezetője sikeresnek ítélte meg a programot!

Infoparlament 2022 – ilyen volt a vendégek szerint

2022. június. 20. 12:43
Idén tizenkettedik alkalommal képviseltette magát az ICT szektor legjava az Infoparlamenten. Az egész napos szakmai értekezés aktualitásairól, piaci trendekről és a kibervédelemről kérdeztük a résztvevőket.

Infoparlament 2022: mit hozott két évtized az informatikában?

2022. június. 13. 08:34
Soltész Attila, az Informatika a Társadalomért Egyesület elnöke nyitóbeszédében röviden áttekintette az elmúlt két évtizedet, térben és időben is elhelyezve benne a szervezet legfontosabb mérföldköveit és sikereit. Rámutatott, hogy a legfőbb célokat sikerült elérniük, majd a konferencia fókusztémáira is kitért.

11 Programozd a jövőd! – Munkaerőhiány kielégítése rövidebb és hosszabb távon (panelbeszélgetés)

2022. január. 17. 10:53
A szakemberhiány állandó problémaként jelentkezik az informatikai szektorban. Jól képzett, agilis munkavállalót találni egyre nehezebb. A probléma megoldásához közös gondolkodás, előrelátás, stratégia kell. Erről szólt az Infotér Nextgen Konferencia Munkaerőhiány kielégítése rövidebb és hosszabb távon című kerekasztal beszélgetése.

Programozd a jövőd! – Lányok az informatikában (panelbeszélgetés)

2022. január. 12. 10:23
Manapság még mindig sokan gondolják úgy, hogy az informatikai szektor egy férfiak által uralt világ. Az Infotér Nextgen Konferencián egy kerekasztal beszélgetésen öt hölgy cáfolt rá erre az állításra. Beszélgetésükben szó volt a nők helyzetéről, szerepéről és lehetőségeiről az informatikában.

Programozd a jövőd! – IT szakemberhiány Magyarországon és a világban (panelbeszélgetés)

2022. január. 07. 08:06
Ha az informatikai szektor aktuális kérdéseit vizsgáljuk, akkor nem mehetünk el szó nélkül a szakemberhiány témája mellett. Az Infotér Nextgen Konferencián a Programozd a jövőd! szekció egyik kerekasztal-beszélgetésében a meghívott szakemberek Magyarországon és a világban kialakult helyzetet elemezték. A felvezető előadást Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára tartotta.

KIFÜ-TÉR – Mit rejt a gépterem?

2022. február. 14. 09:02
A KIFÜ projektjeinek van egy infrastruktúra fejlesztési területe, amelynek feladata, hogy a kutatás, a közgyűjtemények, a felsőoktatás és a köznevelés számára infrastruktúrát és IT szolgáltatásokat, központi hálózati szolgáltatásokat nyújtson. Mindezt nagyságrendileg 6000 intézmény és 2 millió felhasználó számára teszi elérhetővé. Kongó, Krisztián, a KIFÜ elnökhelyettese arról beszélt az Infotér októberi konferenciáján, hogy mit rejt az a „gépterem”, ami ezeket...

KIFÜ-TÉR – Szijártó Zoltán köszöntője

2022. február. 11. 09:48
Eredményesnek ítélte az elmúlt 3-4 évet Szijártó Zoltán, a KIFÜ elnöke az októberi Infotér Konferencián, a hagyományos KIFÜ-térben. Mint elmondta, az infrastruktúra területén büszkék a Szupergyors Internet és a Diákháló Programra, de arra is, hogy a közoktatásban az informatikai vagy IKT szolgáltatások szempontjából a KIFÜ meghatározó szerepet játszik. Az alkalmazásfejlesztések közül a Digitális Fogyasztóvédelem, az Országos Széchenyi Könyvtárnak a...

Nemzeti adatvagyon védelme

2022. február. 02. 08:41
Az IdomSoft Zrt. a NISZ cégcsoport tagja, amely vezető szerepet tölt be országos jelentőségű informatikai rendszerek fejlesztésében, integrálásában, installálásában valamint üzemeltetésében. Páratlan tapasztalatokkal rendelkezik nagybiztonságú kormányzati és biztonsági okmánykibocsátó informatikai rendszerek fejlesztésében, nagy adattömeget kezelő, bonyolult kapcsolatokkal rendelkező központi nyilvántartások kialakításában, a személyes adatok jogszabályoknak...

összesen: 370 db | 10 db/oldal

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11