Keressen!

Mit?
A cikk keletkezésének ideje?
Időtartam kezdete:
naptár
vége:
naptár
433 találat a(z) "Infotér" cimkére.

„A technológia alkalmazása már nem versenyelőny, hanem követelmény” – Debrecenben járt az MVP

2019. június. 03. 14:39
A Modern Vállalkozások Programja Debrecenbe látogatott, ahol nem csak karnyújtásnyi közelségbe hozta a digitalizált élelmiszeripari megoldásokat, hanem azt is, hogy Magyarország az évtizedes lemaradását hamar lefaraghatja. Szakértőkkel beszélgettünk az élelmiszeripar jelenlegi és jövőbeli helyzetéről, kihívásairól és megoldásairól is.

InfoBál 2019, este az ötcsillagos szórakozás jegyében – hangulatvideó

2019. február. 06. 09:45
Elegancia, kifinomultság, fantasztikus hangulat. Az InfoBál felejthetetlenné tette a szombat estét, aminek a legemlékezetesebb pillanatait most meg is mutatjuk.

Fintech, kiberbiztonság, adathalászat, hacker-lét – komoly arzenállal érkezik az Infotér ITU Telecom World-re

2019. augusztus. 30. 12:00
A technológia ünnepén az ITU World-ön, idén először az Infotér saját témanappal készül. Definíciópuffogtatás helyett azonban kézzel fogható előadások és bemutatók kapnak helyet az Agóra standján, ahol a hétköznapokban jelen lévő IT biztonsági kérdések, a munkavállalókat szorongató online fenyegetések is górcső alá kerülnek, mindamellett, hogy a kiberbiztonság mátrixát is igyekeznek felvázolni a szakértők.

„Egy a tábor” – ilyen volt a 2019-es Tusnádfürdő testközelből

2019. augusztus. 01. 14:49
Tusványos különleges hangulatát nem csak a festői szépségű táj és a medvék állandó jelenléte adja, hanem az, hogy az évben egy hétre mindenki otthon hagyhatja a zakót a szekrényben, mégis komoly témák kerülnek megvitatásra, a legnagyobb presztízzsel. Idén is különböző típusú, különböző szinteken mozgó emberek ültek le egy asztalhoz az Infotér-DJP sátorban, hogy eszmét cseréljenek egy gyönyörű környezetben.

Az október a kibervédelemé - ezzel készül az Infotér az Európai Kiberhónapra

2018. október. 04. 13:00
A kibervédelem fontossága egyetlen ágazatban sem megkérdőjelezhető. A biztonságtudat növelése és az alapvető kibervédelmi fogalmak tudatosítása mellett a kampány további négy téma köré összpontosul. Idén, az Infotér is csatlakozik az eseményhez.

Technológiával az élhetőbb településekért

2018. március. 26. 12:38
Mitől és hogyan lesznek élhetőbbek a települések? Erről beszélgetett a Hatos csatornán Kulcsár Sándor az Infotér Smart City szakértője és Kárpáti József, az ÉVOSZ könnyűszerkezeti tagozatának elnöke. Abban mindketten egyetértettek, hogy a technológiának, a települések vezetésének és civil szervezeteknek, lakosoknak össze kell dolgozni a megvalósítás érdekében.

Időhatékony, pénzspóroló, vevőcsalogató: e-kereskedelem a gyakorlatban

2018. május. 15. 12:16
Napjaink legértékesebb árucikke az idő. A vállalkozás döntéshozóinak mégis ebből van a legkevesebb. Milyen megoldásokat kínál az e-kereskedelem, ami nem csak pénzt, de rengeteg időt spórol meg a vállalkozásnak?

MVP KMR Pilot: hivatalosan is elindult hódítóútjára a program a fővárosban

2018. május. 02. 18:22
Az MVP KMR Pilot program gőzerővel elstartolt. Az első budapesti eseményen a versenyképesség növelésének mikéntjétől a digitalizációs kihívásokon át a régiót érintő támogatásokig minden szóba került. A vállalkozásokat érintő kérdéseket pedig a téma szakértőivel vitattuk meg.

Infoparlament: mit gondol a Huawei a GDPR-ról és a kiberbiztonságról?

2018. június. 28. 16:29
Lauhde Mika Ilarit, a Huawei kiberbiztonsági és adatvédelmi kapcsolatokért felelős elnökhelyettesét kérdeztük arról, hogy szerinte jó irányba halad-e a világ a mobilitást illetően, valamint arról is kifaggattuk, hogy inkább pozitív vagy negatív hatását észlelik a GDPR-nak?

MVP KMR – Bencsik Balázs: Fenyegetések és sérülékenységek

2018. június. 28. 16:28
A Nemzeti Kibervédelmi Intézet igazgatója nem fukarkodott a statisztikákkal és kutatásokkal, amelyekből kiderült, hogy a zsarolóvírusok kora koránt sincs leáldozóban, ahogy a coinbányák okozta globális átalakulás sem. De hogyan változott meg a gazdaság és a vállakozások attitűdje az IT biztonsággal kapcsolatban, mennyire veszik komolyan a cégek az alkalmazottak jelentette kiberveszélyt? Az előadásból többek közt ezek is kiderülnek.

összesen: 433 db | 10 db/oldal

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16